Sådan foretages fejlfinding af Maytag Performa

October 16

Maytag Performa er en forholdsvis billig vaskemaskine og generelt anses for at være en god værdi til prisen. Det er designet til at fjerne lint fra tøj, som de er ved at blive vasket. Det leveres også med fire valg af vask og skyl cyklusser og tre kombination cyklusser af vask og skyl hastigheder. Selv med alle dens værdifulde funktioner, men er du bundet til at løbe ind i nogle problemer. Gem dig selv ulejlighed at ringe i en professionel ved fejlfinding af problemerne selv.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af Maytag Performa

•Kontrollér at se Hvis netledningen er sat i en jordet tre prong stikkontakt, hvis din Performa vaskemaskine ikke vil fylde, skyl eller vask. Hvis det er, skal du kontrollere, hvis der er strøm til forretningen ved at tilslutte en anden tre-ben apparat. Sikre, at varmt og koldt vand vandhaner er tændt. Se også hvis inlet vandslange har en knude i det. Der er også en chance for at dit vand inlet valve skærme kan være tilstoppede. Hvis de er, slukke for vandet til vaskemaskinen og fjerne indløb slanger. Fjerne filmen eller partikler, der muligvis har akkumuleret. Når du er færdig, geninstallere slangen, Tænd for vandet igen og kontrollere for lækager.

•Evaluate om drain slangen er tilstoppet eller hvis enden af slangen er mere end 96" over gulvet. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du kontrollere, om SUD rutine er aktiv. Hvis det er stadig aktive, vil cyklen være komplet, når ekstra sæbeskum er fjernet. Også kontrollere for at se, hvis din last er afbalanceret. Hvis ikke, tilføje mere tøj eller distribuere tøj mere jævnt.

•Kontroller at maskinen er niveau, hvis din vaskemaskine at larme eller vibrerer. Sørg for de fire fødder er installeret korrekt og Spænd møtrikkerne mod skive kabinet. Der er også en chance for støj du hører muligvis metal snaps, spænder eller lynlåse rammer skive tromlen i løbet af cyklussen. Også, som vand afløb fra vaskemaskinen, det er normalt at høre luft bliver trukket gennem pumpen.

•Indstil om du bruger den rigtige cyklus for den belastning, der vaskes hvis vasketøjet er for vådt i slutningen af cyklussen. Kan du vælge en cyklus med en højere spin hastighed.

•Sørg for at sikre, at du at sætte vaskeri produkter i de korrekte dispenser rum, hvis din dispensere er tilstoppet eller utæt. Pulveriseret eller flydende farve-safe blegemiddel bør gå i "vigtigste vask" rum. Også, bør vaskemiddel separatoren i den forreste position når du bruger flydende vaskemiddel og i positionen tilbage når ved hjælp af pulveriseret vaskemiddel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com