Sådan foretages fejlfinding af min GE profil køleskab, der opholder sig på

February 27

Sådan foretages fejlfinding af min GE profil køleskab, der opholder sig på

Motor inde din General Electric køleskab kører når apparatet er køle sig selv ned, forsøger at nå destinationen opbevaringstemperatur på kontrolpanelet. En motor, der kører i lange perioder angiver et problem med køling apparatet eller et problem med installation eller opsætning. Fejlfinding køleskabet hjælper med at udelukke enkel, almindeligt forekommende problemer uden særlige værktøjer eller viden om køkkenmaskiner, så du sparer penge på reparationsudgifter.

Instruktioner

•Kontrollér, at den motor støj er ikke en del af den køleskab normal drift. Du kan opleve en stigning i støj i de første 24 timer efter tilslutte køleskabet, som motoren arbejder for at reducere den interne temperatur. Tilføje en stor mængde af mad eller en periode med høj varme eller fugtighed kan også producere en normal stigning i motor støj. Muligheder, såsom "TurboCool", der hurtigt reducerer koeleskabstemperatur, er også forbundet med en normal stigning i motor støj.

•Kontrollér, køleskabsdøren kan helt lukke: beholdere, flasker og andre fødevarer, emballage kunne jam døren åben og føre til en stigning i motor støj. Døren er ordentligt lukket når gummipakninger gøre kontakt med stel i køleskabet.

•Indstil den køleskab termostat indstillinger: target temperatur kan være indstillet for lavt, frysning mad og forårsager motoren til at arbejde unødigt hårdt. Justere temperatur til 38 grader Fahrenheit, for bedste resultater og reduceret motor støj. Du kan bruge et termometer, hvis din General Electric køleskab styres af en ringe og ikke en digital termostat.

•Kontrollér, at køleskabet er et egnet sted i dit hjem, væk fra varmekilder, såsom ovne og tørretumblere, og med nok plads på alle sider for luften kan cirkulere. Nøje monteret skabene kan ikke give tilstrækkelig ventilation, fører til en stigning i motor støj. Henvise til den køleskab installationsvejledning for flere oplysninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com