Sådan foretages fejlfinding af min Jandy PureLink

May 5

PureLink er en type af vandrensningssystem fra et firma kaldet Jandy. Du anvender det er en pool eller spa at holde vandet i disse systemer så rene som muligt. Et tegn, at din PureLink funktionssvigt er hvis din vandet begynder at få beskidte. Hvis du oplever problemer med din Jandy PureLink, kan nogle generel fejlfinding hjælpe dig med at få til roden af problemet.

Instruktioner

•Look på den numeriske servicekode, at din PureLink udsender. PureLink indeholder en selvdiagnosticerende tilstand, der viser koderne for fejl, der findes på enheden. Koden vises på selve enheden. Se "Service kodeliste" i den håndbog, der fulgte med enheden til at identificere den præcise problem.

•Undersøg din strømtilslutning. PureLink indeholder en jævnstrømsledningen, du skal tilslutte til enheden til at fungere. Udskifte ledningen, hvis nødvendigt. Hvis enheden ikke modtager strøm nok til at fungere korrekt, kan enheden ikke tilstrækkelig rent vand i din pool eller spa.

•Kontakt PureLink indbyggede klor meter til at bestemme det aktuelle niveau af klor produktion, hvis du synes, at dit vand har ikke nok klor eller har for meget. Navigere med klor-produktion knapperne for at forøge eller formindske klor niveauer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com