Sådan foretages fejlfinding af MTD Rider magnetventil slåmaskiner

April 6

Sådan foretages fejlfinding af MTD Rider magnetventil slåmaskiner

Stort set alle MTD Rider plæneklipper med et batteri og indtastet Tændingssystem kan kaldes en magnetventil plæneklipper. Dette er fordi den elektriske starte funktion brug en magnetventil til at fungere ordentligt. MTD ridning plæneklippere og næsten hver anden elektrisk startet køretøjet, vil en magnetventil være en integreret del af tænding kredsløb. Alle magnetventiler opfører sig som en elektromagnetisk switch. Når tændingen er blevet aktiveret, magnetventilen lukker kredsløbet og giver strøm til starteren. Hvis starteren ikke reagerer, når tændingen er slået til "startposition", er den første ting at gøre at fejlfinde magnetventilen.

Instruktioner

•Locate magnetventil på din MTD ridning plæneklipper. Åbn motorhjelmen og finde den positive eller røde kabel, der leveres fra batteriet. Den røde batterikabel vil begynde på batteriet og ender på en elektrisk post knyttet til magnetventilen.

•Locate starter kabel. Dette vil være en stor rød kabel, svarende til batterikabel, der vil være forbundet til andre elektriske indlæg om magnetventilen. Dette kabel fører direkte til starteren, og skal fjernes fra magnetventilen elektrisk indlæg med en ordentlig størrelse skruenøgle. Selv om der kan være andre kabler eller ledninger fastgjort til magnetventilen, de vil være mindre end den større batteri og starter kabler og kan blive tilknyttet.

•Indstil dit multimeter indstilling til 20 volt DC. Drej tændingskontakten på rider til "på" position. Touch eller klip sorte eller formalede sonden på din multimeter til chassiset. Touch eller klip rød eller positive sonden til den post, hvor batterikabel stadig er tilsluttet, og kontroller, at multimeter nu læser 12 volt.

•Tag eller fjern den røde sonde fra batteriet side om magnetventilen. Klip eller røre den røde sonde til siden af magnetventil hvor starteren kabel er blevet fjernet. Aktivere starter sekvensen ved at dreje tændingen til startpositionen "", og læse spænding på multimeter. Hvis magnetventilen er god, vil du læse 12 volt på multimeter. Hvis der er et nul spænding læsning på multimeter, er magnetventilen ikke arbejde og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Baggård mekanik har et lille trick de bruger til at teste et potentielt dårligt magnetventil. Tændingen er slået til ""-startposition, og magnetventilen er let bankes med en hammer eller en skruenøgle. Oftentimes, vil aflytning udløse den elektromagnetiske switch i magnetventil, som vil fuldføre banen og lade maskinen til at starte.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com