Sådan foretages fejlfinding af MTD sneslynger

November 13

Populære og magtfulde, MTD sne blæsere kan hurtigt fjerne sne og får du på din vej. De har fem fremad hastigheder, som er nyttige for pløjning gennem forskellige sne dybder. Blæserne har god motorkraft og forsumpe ikke nemt. Som med enhver Snerydningsmaskinen, men kan du løbe ind i problemer. Her er nogle tips til fejlfinding, før du giver på din MTD Snerydningsmaskinen.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding af MTD sneslynger

•Hvis motoren vil ikke starte, fyld tanken med ren benzin/olie blanding. Din instruktionsbog vil (Se referencer) give detaljer om at skabe den rigtige blanding. Brændstof linje også kan blive blokeret og trænger til rengøring. Også, tjek for at se, hvis tændrøret wiren skal være genoprettet.

•Hvis din maskine kører ujævnt, flytte chokerhåndtaget til positionen OFF. Du kan have vand eller snavs i dit brændstofsystem. Derudover er der en chance for karburatoren er ude af justering. Hvis nogen af disse er tilfældet, skal du se i brugervejledningen til din ejer (Se referencer) oplysninger om afhjælpning af situationen.

•Hvis du oplever tab af magt, forbinde og stramme spark plug wire og derefter genstarte. En anden årsag til tab af magt er en tilsluttet brændstof cap udluftningsanordning--ganske enkelt klart for at afhjælpe problemet. Hvis disse taktik mislykkes, tjekke udstødningsrøret for at afgøre, om der er eventuelle blokeringer.

•Hvis du oplever overdreven vibrationer, stoppe motoren straks og afbryde spark plug wire. Kontrollere for eventuelle løs dele eller en beskadiget snegl. Sørg for, at alle bolte og møtrikker er sikkert og stram. Hvis du ikke kan løse problemet på egen hånd, kontakte en autoriseret MTD service forhandler.

•Hvis enheden undlader at decharge sne, slukke motoren og afbryde spark plug wire. Ren decharge faldskærm og snegl boliger. Fjerne eventuelle fremmedlegemer blev indgivet i sneglen. Inspicere drivrem for at se om der er nogen skader og om den har brug for udskiftning.

Tips & advarsler

  • Altid kontrollere fabrikantens anbefalinger inden du foretager justeringer til din MTD Snerydningsmaskinen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com