Sådan foretages fejlfinding af når vandet er stadig sæbevand efter skylles i en Kenmore vaskemaskine

January 13

De fleste Kenmore vaskemaskiner har flere forskellige vaske cykler, skyl temperaturer og nogle har endda sensorer for belastning størrelse, jord beløb og vandstand. Med så mange muligheder for vask af emner og sensorer, der registrerer hvad der sker i vaskemaskinen, hvis vandet forbliver sæbevand selv efter skylning, der er flere mulige årsager, der er værd at undersøge.

Instruktioner

•Brug den specialiserede anbefalede vaskemiddel i stedet for traditionelle vaskemaskine vaskemiddel, som almindelige vaskemiddel skaber mere sæbeskum.

•Measure den korrekte mængde vaskemiddel, efter produktet retninger men aldrig fylde dispenser forbi linjen "Max" eller "Fylde". Brug ikke overskydende beløb af vaskemiddel.

•Tag elementer fra vaskemaskine Hvis karret var overbelastet, da dette forhindrer ordentlig vandflow og efterlader sæbe på tøjet og i vaskemaskinen karret. Holde belastning størrelser til ikke mere end 1/2 balje kapacitet.

•Rengør ud vand slange inlet skærme og fjern eventuelle blokeringer fra slangerne før tilslutning slangerne fast og glatning hver slangen ud.

•Drej varmt og koldt vand vandhaner på fuldt ud, så den vandforsyningen er passende. Kontrollere husholdningernes vand pres niveauer ved at vedlægge en vand trykmåler til en hane og kører vandet. Vandtrykket bør være 35 psi eller mere. Kontakt en blikkenslager, hvis vandtrykket er for lav eller stop ved hjælp af andre vandforbrug apparater, når vaskemaskinen er i brug.

Tips & advarsler

  • Start en ny skyl og afløb cyklus, hvis der stadig er sæbe i karret, når skylles cyklus. Gentag indtil sæberester er gået fra vaskemaskinen før du starter en ny belastning af vasketøj.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com