Sådan foretages fejlfinding af og diagnosticere GE opvaskemaskine når Spray Arm ikke vender

October 4

Sådan foretages fejlfinding af og diagnosticere GE opvaskemaskine når Spray Arm ikke vender

Skive armene på GE opvaskemaskiner spray kraftigt retterne med rengøringsmiddel og vand til at rense dem. Afhængigt af produktlinje og model af dit GE opvaskemaskine, kan der være to eller tre sprøjten våben, der er selvkørende for at dreje af vandtryk kører gennem dem. Armene kan undlade at rotere ordentligt på grund af en række fælles faktorer, der er let for enhver boligejer at fejlfinde og i mange tilfælde løse uden et kald til en GE-servicetekniker.

Instruktioner

•Kontrollér sølvtøj kurve, parabol og glas bakker for at sikre, at et håndtag, pot, cookie ark eller et andet element ikke blokerer rotation af en eller flere af skive arme.

•Undersøg vaskemaskinen arme for at se om mad rester, en svamp, en kattefoder kan låget dækning eller andre små vare har fået indgivet mellem rack og skive armen og forhindrer armen i at bevæge sig ordentligt. Ryd væk noget, som du finder.

•Consider at vandtrykket er muligvis for lavt til at fremdrive skive arme. Teste dette ved at starte en vask og lade opvaskemaskinen fyld med vand så venter sæbe cup til lydeligt Klik på Åbn. Åbn opvaskemaskine døren og bruge en lineal til at måle dybden af vandet samles i bunden af enheden. Hvis der er mindre end 3/8-tommer vand stiger over center hub, kan utilstrækkelig vand pres kommer i opvaskemaskinen være problemet. I opvaskemaskine modeller med intern beklædningen porcelæn eller rustfrit stål, skulle vandet stige til 1/2-inch under varmelegemet.

•Override en fejlfunktion i opvaskemaskine kredsløb ved at trykke "Start"-knappen uden at åbne opvaskemaskine døren. Dette vil nulstille systemet og kan løse problemet for fremtidige vask cyklusser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com