Sådan foretages fejlfinding af P5 AC invertere Yasgawa Omron til bestyrelsesniveau

March 22

Power Inverter--som Yasgawa Omron P5--bruges til at konvertere en elektrisk strøm fra skiftevis (AC) direkte (DC). Disse invertere kan bruges med en bred vifte af elektriske anordninger, pulse generatorer, solpaneler og batterier. Hvis du mener, at der er et problem med en af boards på din inverter, kan du nemt foretage fejlfinding af enheden ved at læse koden fejlfinding vises.

Instruktioner

•Drej din inverter på og læse den fejlfinding kode er vist på sin skærm.

•Interpret fejlfinding koden baseret på de oplysninger, der er i din inverter manual. En kode for "PGO PG Open" indikerer f.eks., at feedback pulser ikke bliver modtaget af den inverter PG board.

•Gennemfør de korrigerende foranstaltninger, der er angivet af din manual. For eksempel, i tilfælde af en "PGO PG åben" fejlfinding kode, skal du tjekke den ledning, der forbinder pulsgenerator til inverteren. Kontroller, at kablet ikke er beskadiget og hænger sikkert.

•Tag din inverter til en elektronik reparation service at have inverteren bestyrelsen pågældende erstattet. (Udføre dette trin, kun hvis din fejlfinding handling ikke løser inverteren.)


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com