Sådan foretages fejlfinding af problemer med Whirlpool vaskemaskine

May 21

Whirlpool vaskemaskine er praktisk, pålidelige maskiner, når de arbejder, men hvis en maskine bælte eller motor slidt, eller det ikke dræne korrekt, kan du fejlfinding af problemet.

Instruktioner

•Start vaskemaskinen. Hvis vaskemaskinen ikke kører, kontrollere elektricitet; er maskinen korrekt tilsluttet og er stikket helt ind i stikket og hvis stikket er knyttet fast til vaskemaskinen. Hvis stikket sidder løst eller wiren er flossede, ring en elektriker til lave wiren. Hvis stikket synes at fungere korrekt, skal du kontrollere dine andre apparater for at se, om de fungerer. Hvis du har flere apparater, der ikke kører, kontrollere din sikringsboksen for en udløst sikring. Nulstille din sikringer og se hvis vaskemaskinen kører.

•Kontrollér maskine bælte hvis motoren kører men maskinen vil ikke spin. Tag renseren fra væggen og trække maskinen fremad, indtil du kan bekvemt få adgang til bagsiden af maskinen. Skru og fjern kontrolpanelet og top- og sidepaneler. Find maskine bælte. Hvis det er faldet af maskinen, kan det have brudt. Fjern bæltet fra motoren ved forsigtigt strække det og trække det ud af motoren. Undersøge det for revner eller tårer. Hvis selen er beskadiget eller brudt, skal du sætte en ny bælte over motoren. Hvis ikke, udskifte bælte.

•Sæt maskinen sammen igen. Hvis maskinen kører men ikke løbe, flytte det udendørs så du kan dræne det uden at gøre noget rod. Sæt maskinen på en dolly og har en anden "spot" du når du flytter det, så at du ikke skade dig selv eller taber maskinen.

•Løsn kontrol, top- og sidepaneler igen. Afbryde dræn rør fra Skive kurv. Vent, indtil vandet løber fra kurven. Fjern tilstoppe fra afløb rør og lad vandet løbe fra røret til jorden. Undersøge afløb rør og vand kurven for utætheder eller revner. Rense afløb rør og kurv med en blød, fugtig klud, hvis der er snavs bygget i enten en.

•Forbind-vedhæfte afløb rør til vand kurv. Sæt maskinen tilbage sammen og sætte det tilbage i dit hjem.

•Plug maskinen tilbage i og tænder for den. Hvis det ikke er spin eller fortsat ikke at dræne, kalde en tekniker at servicere maskinen.

Tips & advarsler

  • Tag altid stikket ud maskinen forud for arbejder på det.
  • Hvis du er usikker på hvordan man kan tage maskinen fra hinanden eller arbejde med delene, ringe til en tekniker.
  • Hvis du bryder en del mens servicering det, kan du medføre på maskine eller del.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com