Sådan foretages fejlfinding af Reznor SC100

February 28

Thomas og Betts virksomheden producerer varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) produkter under sit Reznor mærke. Produktlinjen omfatter ovne, blæsere, opvarmning og afkøling løsninger til både bolig- og kommercielle programmer. SC100 model af Reznor er en indendørs kanalen ovn normeret til 80 procent effektivitet. Fejlfinding problemer, ingen varme, hængende ventiler eller en un-lit pilot lys, kræver nogle grundlæggende elektriske viden og fortrolighed med ovn dele.

Instruktioner

•Kontroller at strømmen er tændt hvis venter motoren vil ikke starte. Check for blæst sikringer i det elektriske panel. Check for udløst afbrydere i det elektriske panel.

•Kontrollér at manuel ventilen er åben, hvis piloten ikke lyse, men venter er i drift. Bløde gas linje for at fjerne enhver luft. Fjerne pilot lys og Rens den med trykluft og derefter geninstallere det.

•Kontroller, at panelerne er sikker at forhindre kladder, hvis piloten ikke vil gnist. Check for løse ledninger forbindelser og revner i den keramiske gnist elektrode. Kontroller, at der er ordentlig jordforbindelse mellem ovn chassis og tændingen kontrol.

•Kontrollér, at manuel ventilen er åben, hvis hovedventilen ikke vil åbne men piloten er tændt. Check for løse ledninger forbindelser på hovedventilen og tændingen kontrol. Check for revner i den keramiske sensoren og kontroller korrekt gas pres indstilling.

•Look for oprustning på blæser filtre hvis ovnen er i drift, men varmen fordeles ikke. Kontrollere rette indsugningsmanifold tryk og luft gennemstrømning. Kontrollér korrekt blæser remspænding og fan kontrol ledninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com