Sådan foretages fejlfinding af Samsung HL-R5067W

June 13

Samsung model HL-R5067W digital projektion TV leverer en levende ser erfaring og automatisk kanalindstilling. Når tv'et er installeret, kan du opleve nogle tilbageslag med billedkvalitet, lyd kvalitet, kabel, strømsvigt og lyden tab. Alle disse problemer kan afhjælpes med grundlæggende rewiring, justere eller grundlæggende vedligeholdelse. Før invitere familie og venner over at nyde den stor raster, bekræfte at tv'et er justeret perfekt.

Instruktioner

•Tag netledningen HL-R5067W fra strip eller væg stikkontakten at nulstille forbindelsen, hvis tv'et ikke tænde. Tillad et par sekunder til at passere, før du tilslutter TV'et tilbage ind i stikket. Tilslut en anden elektronisk enhed i stikkontakten og afprøve enheden for at bekræfte, at stikkontakten fungerer korrekt. Åbne bagsiden af fjernbetjeningen og bekræfter, at fjernbetjeningen har batterier, hvis fjernbetjeningen ikke tænde for Fjernsynet.

•Tryk på kanalen op eller kanal ned-knappen på fjernbetjeningen for at skifte kanaler, hvis lydkvaliteten er dårlig. Den valgte kanal oplever muligvis en lyd problem. Tryk på "Mute"-knappen på fjernbetjeningen for at slå funktionen mute. Hvis tv'et er slået fra, er der ingen lyd på enhver kanal.

•Løsn koaksialkabel fra "Ant 1 In (kabel)"-stikket på bagsiden af HL-R5067W, hvis billedet vises fuzzy. Kabelforbindelsen kan være kompromitteret. Inspicere kablet fra tv'et til kabelkilden for skader. Hvis kablet viser pauser, erstatte tårer eller drenges, den.

•Tag audio kabler fra bagsiden af HL-R5067W og fra den tilsluttede forstærker, hvis de eksterne højttalere er fuzzy eller en af dem virker ikke. Sæt røde og hvide lydkabler til terminalerne "R" og "L" i afsnittet "AV Out" på bagsiden af tv'et henholdsvis. Tilslut de andre røde og hvide lydkabler til "R" og "L" "Input"-terminaler på forstærkeren henholdsvis.

•Tryk på "Menu" knappen for at få adgang til billedindstillingerne for, hvis HL-R5067W farve er scrambed eller unøjagtige. Bruge navigationsknapperne på fjernbetjeningen for at vælge "Picture" og tryk på "Enter". Tryk på "Enter" to gange mere. Tryk på op eller ned-knappen til at vælge enten den "dynamisk," "Standard" eller "Biograf"-tilstand. Brug op- og ned-knapperne til at vælge "Kontrast", "Lysstyrke," "Skarphed," "Farve" eller "Farvetone." Når et billede er valgt, skal du bruge venstre og højre navigationsknapperne at øge eller mindske dens værdi. Justere alle billedindstillinger, indtil skærmen ser korrekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com