Sådan foretages fejlfinding af Samsung HL-S5087 DLP

January 31

Sådan foretages fejlfinding af Samsung HL-S5087 DLP

Samsung HL-S5087 DLP TV tilbyder mange egenskaber og funktioner, der hjælper brugerne tilbringer mindre tid fidgeting med deres sæt og mere tid på at se det. Dette TV har en interaktiv "Hjælp" tutorial, der viser dig, hvordan enheden fungerer. Video game entusiaster kan aktivere "Game Mode", der tilbyder en realistisk spiloplevelse med højere kvalitet video grafik og billeder. Også, forældrekontrol forhindre yngre individer fra visning voksen indhold. Disse funktioner er nemme at bruge og er temmelig intuitiv. Når TV'et støder på nogle tekniske problemer, kan brugere muligvis skal foretage manuel fejlfinding af disse problemer.

Instruktioner

•Brug tre indikator lyser i bunden af tv'et for at finde ud af, om enheden fungerer korrekt. Etiketter på lys, fra venstre mod højre, er: "Stå / Temp," "Timer" og "Lampe." TV'et er i standby-tilstand, hvis det første lys er solid eller forbliver. TV'et er klar til at automatisk tænder, hvis den anden lys er solid og den tredje lys blinker. Beder om service, hvis de første og anden lys blinker fordi det betyder, at kølerventilator ikke fungerer korrekt.

•Observe og lyt til unormal TV-funktioner. Hvis enheden hurtigt slår fra, når du forsøger at aktivere det, beføjelser på sin egen eller har intermitterende magt, kontakte Samsung for service.

•Alternate kilde hvis "No Signal" eller "Svagt Signal" besked vises på skærmen. Hvis tv'et har en direkte forbindelse til den antenne eller kabel stikkontakt, tryk på "Source"-knappen på fjernbetjeningen indtil "Luft" eller "Kabel" dukker op på skærmen. Gentag dette trin, hvis en anden enhed, såsom en satellit boks eller DVD-afspiller, er i mellem TV og kabel stikkontakt eller antenne.

•Indstil op en hjem teater højttaler ordning hvis Dolby Surround lyd er ikke tilgængelig. DDS virker kun for direkte forbindelser til kabel TV stikkontakter og antenner. Forbindelser kører fra andre enheder, såsom en DVD-afspiller, udsender kun lyden i to-kanals lyd. Bruge en digital optisk lyd kabel til at omgå TV'ets lyd og bruge hjemmebiograf-system.

•Pause på en kanal i et par sekunder, mens zappe, hvis auto volumen er ikke at justere unormale lyde og diskenheder. Denne funktion aktiveres, når TV'et på en bestemt kanal og kan ikke effektivt arbejde når kanalerne ændres for hurtigt.

Tips & advarsler

  • Samsung tilbyder en 12-måneders dele og labor garanti på sin HL-S5087 DLP model.
  • Kontaktnummeret for Samsung Support er 800-726-7864. Hjælp er også tilgængelig via e-mail, chat og Twitter.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med elektriske apparater. Hvor det er muligt, skal du koble enheden før du forsøger at foretage fejlfinding af dens interne og eksterne komponenter. Kontakt en lokal elektriker eller anden kvalificeret professionel for assistance.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com