Sådan foretages fejlfinding af Samsung HT-WS1G

June 7

Samsung HT-WS1G er et 5.1 surround sound speaker system, der giver klar lyd til film og musik. Det styres med en fjernbetjening, der skifter mellem tre særskilte lydfelt tilstande til optimeret lyd. Højttaler ordningen er enkel at sætte op, men kan opleve problemer på grund af Forkerte kabelforbindelser eller en lav batterilevetid i fjernbetjeningen. Alternativt, et problem kan opstå på grund af afstanden mellem fjernbetjeningen og højttaler ordningen; fjernbetjeningen skal være inden for 23 fødder af enheden for at overføre signaler.

Instruktioner

•Lift bagsiden plade ud af fjernbetjeningen, og fjern batterierne. Indsæt AAA udskiftningsbatterier i fjernbetjeningens batterirum med den "+" og "-" ender af batterierne matchende det rum mærkat. Batterier sidste i fjernbetjeningen i op til et år.

•Deaktiver Bluetooth-funktionen på nogen i nærheden mobiltelefoner eller computere, som Bluetooth-signalet kan forårsage interferens med den højttaler ordning, der resulterer i en popping statisk støj. Alternativt, frakoble enhver mikrobølgeovn eller film enheder, der bruger en 2.4 GHz frekvens fra subwooferen til at reducere interferens.

•Kontrollér audio kabler på dit tv til at sikre, at de er indsat korrekt. Den hvide ende af lydkablet går ind i venstre "L" audio out port, og det røde kabel går til højre "R" audio out port.

•Tag magt kablet fra bagsiden af højttaler ordningen, og sæt det tilbage i at genoprette knapfunktioner. Hvis der er statisk elektricitet, retter frakoble enheden og tænde det igen problemerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com