Sådan foretages fejlfinding af Softub dyser, der ikke vil boble

August 21

Softub spa er en lille, bærbar spabad produceret af E-Z Livin kurbade af Pearl River, New York. Baljer er lavet af vinyl og er letvægts, hvilket gør dem let transportable. Du kan udfylde en enhed med vand, sætte den direkte i en stikkontakt og straks nyde oplevelsen Softub. Men det er en ulempe, når din Softub ikke fungerer korrekt. En eventuel fejl indebærer jetfly, der ikke vil producere bobler, men du kan muligvis løse problemet selv uden at pådrage sig en dyr reparation.

Instruktioner

•Tryk på den røde knap mærket "Jet" på siden af Softub. Hvis motoren er aktiveret når du trykker på knappen, har spaen nået det indstillede temperatur. Hvis motoren ikke aktiverer, tryk den sorte knap mærket "Op" og hæve temperaturen til 104 grader. Når temperaturen når 104 grader, jets automatisk aktivere.

•Tag Softub tre til fire timer. At frakoble Softub giver motoren til at hvile. Når du tilslutter Softub tilbage til en stikkontakt, spaen nulstiller og derefter kan du forsøge at aktivere jetfly.

•Fyld Softub indtil dyserne er under vandet. Dyserne kan ikke effektivt producere en luft aktuelle, hvis de ikke er helt nedsænket i vand. Fyld Softub med vand, indtil vandet er på to inches over dyserne.

•Indstil hvis der er objekter blokerer jetfly. Dyserne skal blive afsløret kan fungere effektivt. Grundigt undersøge området omkring jetfly og overfladen af jetfly for fremmedlegemer og fjerne enhver, som obstruktion af jetfly.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com