Sådan foretages fejlfinding af spabad boblebad

February 4

Sådan foretages fejlfinding af spabad boblebad

Jacuzzi lavet den første selvstændige Boblebad spabad spabade. Jacuzzi blev grundlagt i 1956 med opfindelsen af den første hydroterapi pumpe. De senere Boblebad spabad spabade har display-paneler, som giver fejlmeddelelser, der kan hjælpe med fejlfinding. Problemer med Jacuzzi spabade ofte er relateret til pumperne og opvarmning af vandet. Dårlig vandkvalitet også kan være foretaget fejlfinding.

Instruktioner

•Tag et kig på displayet kontrolpanelets indikatorer. De er temmelig selvforklarende og kan give dig en god idé om, hvad der kunne være galt. "Cool," for eksempel, betyder, at vandet er under 20 grader. Der kræves ingen handling, og fejlen vil slukke når vandet når den korrekte temperatur. "Hot" refererer til printpladen, ikke vand, så Flyt spabadet i skyggen. Henvise til instruktionsbog for den fulde ordliste.

•Throw husstand effektafbryderen hvis Boblebad spabad ikke vil tænde. Der kan godt være en anden effektafbryder, der ligger i nærheden af spabadet. Sørg for det er også.

•Tryk på knappen "jets" Hvis dyserne ikke fungere. Prime pumpen, hvis motoren arbejder, men der er ingen vandgennemstrømning til dyserne. Sluk for strømmen til boblebadet. Fjern håndtaget fra vælgerbjælken massage, der kommer fra pumpen til at være primet. Løsn cap lidt og lytte til flygter luft. Spænd hætten og prøv jacuzzien igen. Åbne luft kontrol for jets, hvis handlingen jet synes fattige.

•Laveste termostat indstilling, hvis vandet er for varmt. Hold dækslet på plads, når spabadet varme hvis temperaturen er for cool. Indstil temperaturen lavere, hvis filter/cirkulationspumpe plejer at komme på og du vil have den til. En sommer økonomi program spark i hvis vandtemperaturen er varmere end 95-grader og 2 grader varmere end den indstillede temperatur.

•Kontrollér vandkvalitet for balance hvis vandet ikke er skinnende. PH skal være mellem 7,2 og 7,8. Test vandet med et kit og tilføje natriumcarbonat for at hæve pH og natrium bisulfat til at sænke den. Følg anvisningerne på beholdere til mængder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com