Sådan foretages fejlfinding af Stenner pumpe

November 5

En af de vigtigste fordele ved en Stenner peristaltisk pumpe er evnen til at pumpe især slibende, ætsende eller tyktflydende materialer hurtigt og effektivt, uden at bekymre sig om dyre vedligeholdelse. Deres mangel på ventiler, sæler og kirtler betyder, at elementet kun vedligeholdelse er den slange eller rør. Det betyder dog ikke, de er ufejlbarlig, og der helt sikkert fejlfindingstrin, som du bør sætte dig med.

Instruktioner

•Lyt til overdreven støj. Dette kunne være vejledende for slidte lejer eller manglende smøring. Har rotoren forsamling udskiftes, hvis det er førstnævnte, hvorimod tilføje smøreolie til gear og gear indlæg for det sidstnævnte problem.

•Kontrollér forsyningsspændingen kredsløb og nulstille enhver breakers om nødvendigt hvis din motor kører ikke og din fan ikke tænder. Hvis der synes at være noget problem med magt, bør du tjekke for en beskadiget netledningen eller defekt ledninger; begge problemer vil kræve de defekte dele udskiftes.

•Kontroller spænding og frekvens matcher notering på dataetiketten, hvis motoren overophedning og lukker. Dette kan ofte angive og forkert spænding og bør afhjælpes ved at følge instruktionen på dataetiketten.

•Drej over eller Erstat indeks plade hvis pumpehoved ikke roteres; Det er ofte på grund af en slidt indeks plade. Du bør også overveje at udskifte samlingen roller som en skrabet pumpe hoved rulle forsamling kan ofte være skyld.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com