Sådan foretages fejlfinding af Takagi T-KD20

November 17

Sådan foretages fejlfinding af Takagi T-KD20

Takagi T-KD20 er en tankless, oven på-anfordring vandvarmeren, der kan bruges i både bolig- og kommercielle programmer. T-KD20 er monteres indendørs kun, og varmeren kan levere varmt vand til brug i strålende gulvvarme systemer, recirkulation systemer og andre programmer. Når de opererer normalt, tager T-KD20 tre sekunder for at antænde og tre sekunder for at få den rette temperatur. Hvis din vandopvarmning enhed ikke fungerer korrekt, skal du se, om der er snavs blokerer inventar før dykke ned i enhver yderligere fejlfinding.

Instruktioner

Vand er ikke varm nok

•Sammenligning vandflow og temperatur på T-KD20 flow v. temperatur diagram. Hvis vandet ikke klarer op til standarderne, der foreskrives i diagrammet, check gas forsyningslinjer.

•Kontroller din gas forsyningslinie for at sikre, at det er dimensioneret korrekt og gas pres er inden for det ønskede interval. Hvis din gas linje er i orden, tjekke din VVS næste.

•Kontrollér enhed for krydsede forbindelser, eller hvis blanding ventiler, Termostatstyret ventiler, single-håndteres ventiler eller skolde beskyttelsesmekanismer er dårligt fungerende eller beskadigede.

•Juster effekttemperatur Hvis gassen levering, ventiler og vand flow fungerer korrekt. Bruge TK-RE01 eller dip switches på enheden, ved hjælp af retningslinjer på performance diagram til at justere indstillingerne.

Enheden vil ikke starte

•Kontrollér flowsensoren om enhedens strømningshastighed er lavere end 75 gallon per minut. Hvis enheden ikke fungerer på 75 GPM eller højere, vil enheden ikke indlede. Fjern snavs omkring filter og flow sensoren, og også kontrollere for skader.

•Tryk på den nederste grønne knap på panelet GFCI inde i enheden. Hvis et rødt lys ikke belyse på panelet, er din enhed har et problem at få elektricitet leveret.

•Tryk på den grønne "Nulstil" knappen, hvis et rødt lys kommer. Et grønt lys på kredsløb plade vil belyse i øverste venstre side af enheden. Hvis det grøn lys ikke belyse, er din enhed har problemer med forbindelsen elektricitet til GFCI og kredsløb plade.

Kortindgangsdør Takagi industriel virksomhed (Se ressourcer) for instruktioner hvis din enhed har problemer med at forbinde elektricitet til GFCI og kredsløb pladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com