Sådan foretages fejlfinding af Tanaka Trimmer Model TBC-220

January 30

Tanaka er en japansk virksomhed, der har opereret i USA siden 1970 ' erne, hvilket gør en bred vifte af produkter såsom løvblæsere, Boremaskiner, vandpumper og trimmere. Tanaka TBC-220 er en lige skaft trimmer, der bruger en roterende kniv til at skære væk lange græs og børste og fjerne længere græs fra disse steder din plæneklipperen ikke kan nå. Du kan som regel løse mindre problemer, der kan opstå med motor eller skære knive, før du tager trimmeren for service.

Instruktioner

•Tag dækning for luft filter og skyl det i sæbevand, varmt vand, så tør det godt før du udskifter det i trimmeren, hvis motoren mangler strøm. Erstat filter, hvis det er svært at fjerne snavs.

•Udtøm brændstof fra tank og trække linjen brændstof filter hvis trimmeren ikke vil starte eller motoren kører ru. Skyl filteret i varmt, sæbevand vand og derefter rense vand, indtil alle sæbe er blevet fjernet. Klemme det overskydende vand ud, Udskift brændstoffilter og genopfylde tank med brændstof.

•Udskift kniven eller har den gamle en skærpet hvis trimmeren skære ujævnt. Kassér den gamle klinge og erstatte, hvis den er skæv eller beskadiget på nogen måde.

•Tilføj brændstof tank hvis det er lavt eller Udskift tændrøret med en ny, hvis motoren ikke vil starte når du prøver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com