Sådan foretages fejlfinding af Tempstar klimaanlæg

September 25

En Tempstar central klimaanlægget beskæftiger en kompressor, beliggende uden for at drive kold luft via ventilationskanaler. Utilstrækkeligt kold luft eller glansløse lufttryk gennem ventilationskanaler angiver et problem med den Tempstar, der skal rettes. Fejlfinding af Tempstar centrale air condition for at lokalisere problemet er en gør det selv projekt. Fælles husstand forsyninger og værktøjer er nødvendigt, sammen med en grundlæggende viden om hvordan elektricitet fungerer, af sikkerhedsmæssige årsager.

Instruktioner

•Undersøg ventilation gitter på den ene side af den Tempstar kompressor uden for huset. Fjern blade eller andet materiale, eventuelt fast på ydersiden af gitteret. Fjern skruerne fra grillen ved hjælp af en Phillips-skruetrækker eller en Torx skruetrækker, afhængigt af Tempstar modellen. Aftørre indersiden af gitter med en vand-fugtet køkkenrulle. Tørre gitter med en tør køkkenrulle. Placer gitter tilbage på kompressoren og vedhæfte skruerne.

•Tag skruer fra gitter på den ekstern kompressor. Sted gitter til side. Gnide en stiv børste mod længden på hver af de afkøling spoler i kompressor til at fjerne snavs, snavs og andre forurenende stoffer. Grundigt tørre kompressor med et vand-fugtet køkkenrulle. Placer gitter tilbage på og vedhæfte skruerne.

•Fjern de skruer, der holder ventilation gitter på kompressoren. Sted gitter til side. Indsæt en ende af det medfølgende plast strå i dysen af smørende spraydåse. Ryst dåsen i 5 sekunder. Sigter mod en lommelygte inde i kompressoren, således at du kan se fan. Spray sider af fan med en 6-sekund brast. Rotere fan to rotationer med uret med din hånd. Slukke lommelygten og placere gitter tilbage på kompressoren. Vedhæfte skruerne.

Tips & advarsler

  • Rotere den Tempstar termostat dial fuldt uret-- eller skub selector-kontakten hele vejen op--så at klimaanlægget ikke starter, mens du foretager fejlfinding af det.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com