Sådan foretages fejlfinding af Trane luftkølede flydende Chillers

October 23

Sådan foretages fejlfinding af Trane luftkølede flydende Chillers

En Trane luftkølede flydende chiller er en type af klimaanlægget fremstillet af Trane. Disse modeller tilbyder et højt niveau af køling samtidig mindre støj end større enheder. Trane er et velrenommeret firma, men regelmæssig vedligeholdelse og fejlfinding er stadig nødvendige. Arbejder på at reparere og vedligeholde din Trance flydende chiller er vigtige i at holde et lille problem i at blive en problemfri, som kunne bede et dyre servicebesøg.

Instruktioner

•Kontrollér netledningen. Sikre, at stikket er sat i en fungerende stikkontakt. Undersøg ledning for skader, som en slids i ledningen eller en brudt plug. Hvis ledningen er blokeret på nogen måde, skal en Trane-certificeret tekniker udskifte det. Også nulstille sikring eller afbryder, fordi noget så kraftig som en air condition kan have udløst en breaker.

•Undersøg filter i Trane chiller. Filtre kan blive tilstoppet med snavs og snavs over et par måneder. Dette forhindrer enheden giver tilstrækkelig køling gennem dit hjem eller forretning. Afmonterer Trane enhed og følg instruktionsbogen om, hvordan man erstatter filter.

•Fjern alle møbler, der er i nærheden af enheden. Stole eller andre hindringer, der sidder direkte foran chiller holder luft omløb korrekt. Dette medfører også chiller til at arbejde hårdere end normalt. Sørg for der er ingen fremmede elementer oven på chiller eller i enhedens grill.

•Indstil om termostaten er indstillet korrekt. Trane chiller vil ikke fungere, hvis rumtemperaturen er koldere end indstillingen af termostaten. Justere termostat som ønsket for chiller at køle rummet.

•Rengør chiller med jævne mellemrum. Brug en ren klud våde med vand og sæbe til at fjerne snavs og oprustning. Dette holder din enhed ser i prime stand og fungerer på Topydelse.

Tips & advarsler

  • Kalde en certificeret Trane tekniker for yderligere fejlfinding bistand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com