Sådan foretages fejlfinding af tynde Twin spabad tørretumbler

March 17

Whirlpool tynde Twin er en stabelbar vaskemaskine og tørretumbler enhed, der er designet til brug i trange rum, såsom sovesale, lejligheder eller lignende trange. Tørretumbler på enheden tilbyder en automatisk tør sensor, fem forskellige cyklusser, tre forskellige temperatur valg og et signal til udgangen af den tørre cyklus. Kan købes i mange apparat eller stormagasiner og online, enheden er solgt med en begrænset service garanti. Du kan løse mindre problemer gennem nogle fejlfindingstrin til muligvis undgår at kræve Whirlpool bistand.

Instruktioner

•Undersøg strømkabel hvis tynde Twin tørretumbler ikke er i orden. Kontroller, at den elektriske ledning er fast tilsluttet til tørretumbleren samt en stikkontakt. Erstatte eller reset hvilken som helst sikringer eller afbrydere efter behov. Bruge en volt meter, som du kan købe på mange isenkræmmere, til at kontrollere strømforsyningen. Den anbefalede strømforsyning til tørretumbleren er 240 volt.

•Drej gas ventil på hvis tørretumbleren har ingen varme og er en gas model. Bemærk at "Luften tør" cykler ikke brug varme.

•Undersøg kanter af tørretumbleren for små hårde genstande hvis der er en usædvanlig støj under tørringen. Små genstande som mønter kan blive fanget mellem kanten af tørretumbleren og tromlen. Sluk og tag tørretumbleren før du fjerner elementet.

•Hold døren åben under brug, hvis tørretumbleren er placeret i et skab og kører lang tid eller ikke tørring som forventet. Tilstrækkelig luft flow og ventilation er nødvendigt under brug. Løft skærmbilledet fnugfri og ren før hver brug.

•Læg stoffet skyllemiddel ark med tøj i begyndelsen af den tørre cyklus hvis pletter vises på tøj efter brug. At sætte et stof skyllemiddel ark i midt i cyklus kan resultere i pletter på tøj.

•Undgå at sætte for mange varer i tørretumbler, hvis maskinen vibrerende eller bevæger sig under brug eller varer er meget winkled eller fugtig selv efter tørring. Alt for mange elementer i tørretumbleren forhindre korrekt tumbling og luft flow.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com