Sådan foretages fejlfinding af udsivning af Gas fra et køleskab

April 11

Køleskabe er afkølet ved brug af en af to forskellige typer af gasser. I ældre modeller køleskabe er den sædvanlige gas anvendes en chlorfluorcarboner, kendt som Freon. Nyere køleskabe brug ikke Freon på grund af sine kendte virkninger på miljøet. Moderne køleskabe brug i stedet en mindre skadelige gasser, kendt som tetrafluorethan, som går under navnet af HFC-134a. Når et køleskab undlader at køle tilstrækkeligt, vil mange køleskab ejere antage, at køleskabet er lav på køling gas eller kølemiddel. Fejlfinding en gas lækage fra et køleskab er forholdsvis enkelt at gøre.

Instruktioner

•Undersøg dine grunde til mistanke om dit køleskab har en gas lækage. Hvis køleskabet ikke er blot køling ordentligt, må ikke antage du har en gas lækage. Det er lige så sandsynligt, at dit køleskab oplever en anden type af komponentfejl. Tanken om, at gas i køleskab bliver slidt eller formindsker er en misforståelse. Gas, der findes inden for et lukket system og komprimeres. Det naturligvis ikke spreder. Kun en lækage medfører, at der er mindre gas.

•Smell omkring for en eventuel lækage. Hvis du har mistanke om der kan være et køleskab kølevæske lækage, bør du kunne lugte det. Freon og HFC-134a har forskellige lugte, der gør dem nemme at opdage. Ved det første tegn på en gas lækage, åbne dine vinduer og døre og holde sig væk fra køleskabet. Disse gasser er ikke kendt for at have nogen langsigtede sundhedsmæssige konsekvenser, men de kan forårsage du nogle sygdom på kort sigt, som du ønsker at undgå. Begge er tungere end ilt, så lugten bør forblive lav til jorden, medmindre det er en væsentlig lækage, der opstår hurtigt.

•Tag dit køleskab og bruge en sæbe og vand løsning til at kontrollere for lækager. Du kan bruge en fælles opvaskesæbe og lidt varmt vand til at gøre denne test. Fyld en sprayflaske med løsningen, trække sig ud dit køleskab og spray nogle af løsningen på bredbånd og omkring kompressoren og dens pakninger. Hvis gassen er utæt, skal du se løsning begynder at boble på lækagen. Denne test vil ikke arbejde på alle køleskabe. I nogle køleskabe er disse komponenter lukket og ikke tilgængelige.

Kortindgangsdør en kvalificeret servicetekniker. Bestemmelse af gastryk i køleskabe kræver særlige målere. Serviceteknikere er licenseret og certificeret til at gøre dette. På grund af love, der beskytter miljøet fra frigivelsen af skadelige miljømæssige gasser, bør du forlade arbejdet til en person, der er bemyndiget til at gøre det. Plus, hvis dit køleskab ikke er utæt gas, teknikeren vil være i stand til at afgøre, hvad dit køleskab skal fungere ordentligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com