Sådan foretages fejlfinding af underjordiske sprinklere

June 27

Sådan foretages fejlfinding af underjordiske sprinklere

Underjordiske sprinklere fungerer muligvis ikke korrekt af en række årsager. Vide, hvordan man diagnosticere sprinkler kunstvanding problemer er vigtige for at foretage de nødvendige reparationer. En sprinkler kan miste sin justering fra plænen udstyr og menneskelig kontakt. Dette kan kræve tilpasninger af radius og bue. En reduktion i vandet emission kan skyldes vragrester fyldt op i den underjordiske sprinkler filter skærmen. Snavs kan også blokere sprinkler dyserne og endda kræve udskiftning. Revner eller brud i underjordiske forsyning rør kan spilde vand til kunstvanding og reducere systemets effektivitet.

Instruktioner

Slå underjordiske sprinklere og observere deres drift. Dette vil hjælpe dig med at identificere problemer.

•Look på sprinkler vand emission. Hvis strømmen af vand synes begrænset eller mindre end normalt, muligvis filter eller mundstykke til at blive renset. Skru hætten off sprinkler. Fjern den indre samling fra kroppen. Brug nålen næse tænger, uddrag filteret fra sprinkler. Inspicere det for snavs. Skyl filteret, samling og kroppen med vand. Geninstallere alle komponenter og teste sprinkler for at afgøre, om problemet er løst.

•Undersøg sprinkler vanding radius. Dette er den afstand eller kaste vand en sprinkler skaber. Hvis vanding radius er for stor eller lille, kan radius-justeringsskrue skal vendes. Skruen er placeret oven på sprinkler, ovenfor sprøjten åbning. Brug en skruetrækker til at dreje justeringsskrue. Dreje det mod uret for at øge vanding radius og med uret for at formindske den.

•Look på sprinkler bue eller rotation. For roterende og gear-drevet sprinklere bestemmer arc hvor mange grader sprinkler vil vende. En skrue eller slot ligger på toppen af sprinkler tårn kan ændre bue fra 40 til 360 grader. Drej skruen med uret for at øge den sprinkler arc og mod uret for at formindske den.

•Kontroller sprinkler dyse er på plads og fungerer korrekt. Sprinkler dyserne kan løsne eller tilstopper med snavs. Hvis dysen er på plads, kan rense det forbedre sin funktion. Trække op på sprinkler riser. Skru dyse fra toppen ved at dreje det i retningen mod uret. Nogle sprinkler modeller har et sæt skrue eller bruge radius-justeringsskrue for at holde dysen på plads. Du bliver nødt til at fjerne disse skruer for at få adgang til dysen. Skyl mundstykke med vand og geninstallere. Genaktivere sprinkler for at se, hvis problemet fortsætter.

•Undersøg jorden rundt sprinklere. Hvis du bemærker store mængder af vand, der kommer til overfladen, eller hvis den omgivende jord synker, kan du have en revnede eller knækkede underground forsyningslinie. Bruge en skovl til at grave jorden op. Være forsigtig ikke for at beskadige sprinkler linjer med skovl. Hvis du støder på en forsyningslinie, grave jorden omkring del af linjen. Tænde sprinkleranlæg til at bestemme, hvor en lækage i linje eksisterer. Hvis du bemærker vand der kommer, vil du skal skære det beskadigede afsnit og erstatte den.

Tips & advarsler

  • Nogle sprinklere er solgt med en justering nøglen nemlig skiftende sprinkler radius og bue.
  • Dreje radius-justering skruen for langt kan få det til at løsne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com