Sådan foretages fejlfinding af vågelampe på en GE profil Spacemaker mikroovn

July 19

Sådan foretages fejlfinding af vågelampe på en GE profil Spacemaker mikroovn

Nogle modeller af GE profil Spacemaker mikrobølger har en auto vågelampe funktion, der automatisk tænder overflade lys og off på angivne tidspunkter. Denne funktion er praktisk som du kan sætte lys til at tænde på et tidspunkt, hvor dit køkken bliver mørkt, så slukke efter du er gået i seng. Funktionen auto vågelampe sikrer, at du ikke spilder elektricitet ved at efterlade overfladen lys kører på alle tidspunkter. Hvis vågelampe ikke fungerer korrekt, skal du muligvis justere indstillingerne eller ændre pærer.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Overfladen lys" til at teste pære. Hvis lyset ikke tænder efter knappen er trykket, ændre pære. At skifte pæren, fjerne skruen fra siden af lys dækslet i bunden af mikrobølgeovnen, og sænke dækslet til lys. Skru pære, og derefter skrue i den ny pære og sikre dækning.

• Kontroller at uret er indstillet til den korrekte tid, og at indstillingen "AM/PM" er korrekt. Du kan ændre klokkeslættet, skal du trykke på knappen "Ur", og indtast derefter den gang benytter den tastatur. Tryk på knappen "AM/PM" vælge "AM" eller "PM", og tryk på knappen "Start" for at spare tid.

•Kontroller, at auto vågelampe indstillingerne er korrekte. Du kan indstille auto vågelampe, tryk på knappen "Auto Nite Light", så Indtast tid, du vil have lys at tænde ved hjælp af det numeriske tastatur. Tryk på knappen "AM/PM" Vælg "AM" eller "PM", og tryk på knappen "Auto Nite lys" igen for at vælge den tid, du gerne vil have lyset til at slå fra. Angiv den off tid ved hjælp af det numeriske tastatur, så tryk på knappen "AM/PM" og gøre dit valg. Tryk på knappen "Auto Nite lys" for at gemme ændringerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com