Sådan foretages fejlfinding af varme- og kølesystemer

March 12

Sådan foretages fejlfinding af varme- og kølesystemer

De tre primære funktioner i et hjem, opvarmning og afkøling system er varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC). Lufttemperaturen og luftfugtigheden styres af en HVAC-system. Elementer af en HVAC-system kan omfatte varmepumper, klimaanlæg, gas og olie ovne, ventilator bredbånd, fordamper spoler, og kontrol og termostater. De fleste centralvarme og kølesystemer er varmluft systemer og bruge kanalsystem for at sende luften i hele huset. Kanalsystem kan omfatte filtre.

Instruktioner

•Undersøg air conditioning. Kontroller at termostaten er i positionen "cool". Sørg for den eksterne enhed er kørende og ikke blokeret af vragrester som blade. Ventilatoren skal bevæge sig frit og ikke være blokeret af nedfaldne blade eller lemmer. Sørg for strømforsyningen er på. Tjek indersiden enhed---ovnen. Blæseren skal køre helst air conditioning kører. Kontrollér strømforsyningen, hvis det ikke er.

•Troubleshoot luftstrøm og kanalsystem. Sørg for at registre (GAT) er åben. Kontroller, at møbler ikke blokerer dem. Sørg for returluft grille er åben og ikke-blokerede. Kontroller, at gardiner ikke dækker alle ventilationsåbninger. Der bør være et minimum af 4 inches af plads omkring hver udluftning.

•Undersøg gas ovn. Sørg for termostaten er i positionen "varme". Kontroller, at gas regningen er betalt eller Sørg for brændstof er tilgængelige. Hvis ovnen bruger propan eller olie, skal du kontrollere tanken.

•Udskift filter i ovnen. Nogle filtre skal udskiftes hver måned. Filteret i indendørs ovnen er typisk placeret i en slot lige over gulvet. Der kan være en fane til at trække, eller du måske brug at fortryde et par skruer. Tjek ejerens guide til din specifikke ovn filter placering og specifikationer for udskiftning filter.

•Kontrollér, at termostaten er indstillet til den ønskede temperatur. Nogle termostater er programmeret med en død zone, som kan være op til seks grader, så du kan have til midlertidigt at øge eller reducere den indstillede temperatur, som hensigtsmæssigt, at få varme- og kølesystem at sparke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com