Sådan foretages fejlfinding af Whirlpool køleskab is beslutningstagere

November 25

Sådan foretages fejlfinding af Whirlpool køleskab is beslutningstagere

Du indse aldrig, hvor meget du bruger ismaskinen i Whirlpool køleskab indtil det standser arbejdet. I disse tilfælde, der er ofte en måde at løse problemet, men problemet skal først blive opdaget.

Forstå, hvordan du foretager fejlfinding af Whirlpool køleskab is beslutningstagere er det første skridt i at lokalisere et problem og efterfølgende om fastsættelse af det.

Instruktioner

•Kontrollér afspærring arm. Problem med ismaskinen er undertiden, at det faktisk gør for meget is. I nogle sjældne tilfælde undlader afspærring arm at flytte opad når isspand er fuld. For at afhjælpe dette, Find afspærring arm på toppen af isspand og skub det opad. Du kan være nødvendigt at rydde nogle is ud af vejen, før du er i stand til at nå arm.

•Kontrollér vandtrykket. Flyt køleskabet væk fra væggen, og tjekke hvor ventilen, der forbinder til køleskab slangen er beliggende. Hvis ventilen knap er tændt, er mængden af vand, der flyder ind i ismaskinen begrænset. Hvis der ikke er nok tryk, vil ismaskinen ikke have vand nok til at gøre ice.

•Kontrollér fryser temperatur. Ordentlig fryser temperaturen bør være omkring 5 grader. Jo varmere det er i fryseren, jo sværere det er at lave is. For at teste fryser temperaturen, sted en kop madolie i fryseren. Placere et termometer i den madolie. Den madolie vil ikke fryse og vil give en nøjagtig måling af fryser temperatur. Hvis temperaturen er omkring 32 grader Fahrenheit, kan det være bedst at justere det nedadgående retning for at fremskynde is gør.

•Hvis ismaskinen er i orden, men isen smager dårligt, fjerne alle de is og vaskes ud is bin. Hvis dette ikke slippe af med den dårlige smag, kontrollere fryser for at sikre, at der er ingen gamle mad i den. Det er også bedst at ændre den køleskab vandfilter mindst to gange om året. Ikke at gøre det kunne bidrage til dårlig smag is.

•Tjek for utætheder eller pytter af vand under køleskabet. En Whirlpool køleskab ice maker, der gør is langsomt kan have en lækage. Hvis vand er fundet under køleskabet, kontrollere slangetilslutning for at sikre det er stramme. Hvis vandet siver fra dette område, spænd møtrikken omkring forbindelsen.

Tips & advarsler

  • Hvis besparelse på energi er en bekymring, overveje at få et nyt køleskab. De nyere køleskabe er mere energieffektive og bruger mindre vand til at oprette is, fordi sandsynligheden for utætheder omkring ismaskinen nedsætter.
  • Husk at altid unplug køleskabet når du arbejder på det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com