Sådan foretages fejlfinding af Whirlpool køleskab Model GS5SHGXKS00

May 30

Sådan foretages fejlfinding af Whirlpool køleskab Model GS5SHGXKS00

Whirlpool side-by-side køleskab model GS5SHGXKS00 omfatter is og vand dispensere. Efter installation af dit køleskab, skal du ikke bekymre dig dets køleeffekten eller driften af is og vand funktioner. Men over tid, denne Whirlpool køleskab, som enhver model eller mærke, kan opleve problemer, der forringer dens evne til at holde de to rum koldt, eller forhindre ordentlig udgivelsen af isterninger og drikkevand. Disse spørgsmål drejer sig om interne og eksterne faktorer. Du kan foretage fejlfinding af mindst fire generelle områder, der vedrører køleskabet elektriske kraftoverførsel, temperatur, ice maker produktion og vandforsyningen linje.

Instruktioner

•Kontrollér netledningen og det elektriske system hvis Whirlpool køleskab ikke fungerer. Træk forsigtigt køleskab fra væggen for at Sørg for, at stikket er sikret i stikkontakten. Gå til sikring eller circuit breaker box; erstatte en blæst sikring eller vende breaker tilbage til "På" position. Også, køleskabet kan være i en afrimning tilstand, dreje køle af i ca 30 minutter; vente på denne automatiserede oparbejde hen til hel. Kontroller, at ingen har slået køleskab helt ud, sådan som under dyb rengøring; Drej knappen tilbage til "På."

•Root indre og ydre temperatur problemer hvis køleskabet kører for længe. Bruge et værelse termometeret til at måle den omgivende temperatur i køkkenet, og husk den opvarmede luft fra bagning og madlavning vil forårsage Whirlpool's motor til at køre længere. Normal stuetemperatur er omkring 70 grader. Undgå at åbne køleskabets døre for ofte; fjerne opskrift ingredienser i én rejse. Justere køleskab til køligere temperaturer, hvis du bor i et klima, der er generelt varme. Tørre og føler omkring gummiagtig døren pakning for snavs oprustning; Hvis dette segl er revet eller beskadiget, opfordre til service hen til nyde sig professionelt erstattet. Afmonterer køleskabet, fjerne den base gitter og bruge en vakuum til at omhyggeligt rense støv og snavs fra kondensatoren.

•Undersøg hele fryserum for problemer med ismaskinen. Tryk fast på fryser døren for at sikre det lukkede. På nogle modeller sidder pull isen bin ud og derefter indsætte omhyggeligt container for at sikre det helt i sin slot. Ryste isspand eller bin for at adskille klumper af isterninger, der have coalesced. Bruge en lille plast spatel til at omhyggeligt klare is, der sidder fast i levering sliske. Frigive dispenser arm, hvis det har været afholdt op eller ned for længe; Vent tre minutter for dispenser motor til at nulstille.

•Undersøg vandforsyningssystem hvis vand dispenser ikke er i orden ordentligt. Forsigtigt og langsomt trække køleskabet fra væggen for at udsætte tilbage. Dreje vand spærreventil helt i retningen "På" som angivet på knob. Kontroller vandfilter, hvis i brug, er installeret korrekt så det ikke blokerer strømmen af vand. Skyl den køleskab vandsystem i en 5-gallon spand, hvis du er en ny beboer eller vender tilbage fra ferie; Tryk på baren dispenser til at tillade omkring 2 til 3 gallons af vand til at fylde spanden. Dette rydder luft fra vand dispenser system.

Tips & advarsler

  • De fleste Whirlpool apparater omfatter en 1-års begrænset garanti med køb.
  • Du kan downloade en PDF-version af denne køleskab 's manual fra The Whirlpool apparater "Manualer og litteratur" website (Se ressourcer).
  • Kontakt telefonnummer for Whirlpool apparater er 866-698-2538, mandag til fredag fra 8:00 til 8:00 pm Eastern time (Se ressourcer).

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com