Sådan foretages fejlfinding af Whirlpool opvaskemaskine der ikke fylder

December 9

Whirlpool opvaskemaskine kommer i flere finish og størrelser, og mange er Energy Star kvalificeret. Kan købes online eller i udvalgte butikker, opvaskemaskine tilbyder en række funktioner, herunder tunge jord skrubbe, rustfrit stål interiør, hastighed vaske cyklus, justerbare reoler, en jord sensor, kontrol lås og straks vaske mulighed. Når først installeret, skal opvaskemaskinen fungere godt med typiske vedligeholdelse og pleje. Hvis problemer såsom hvis opvaskemaskinen ikke fylde, kan enkeltpersoner dog fastslå årsagen til problemet gennem nogle grundlæggende fejlfindingsmetoder.

Instruktioner

•Kontrollér, at Whirlpool opvaskemaskine er helt tilsluttet til en operationel strømforsyning. Nulstille effektafbryderen eller fuse hvis nødvendigt.

•Luk opvaskemaskinen dør stramt så at det låse på plads. Tryk på eller vælg "Start" Hvis vask blev afbrudt midt i cyklus, som opvaskemaskinen ikke kan fyldes med vand, hvis cyklussen blev stoppet og ikke genstartes.

•Kontrollér Vandforsyning slange for mulige forhindringer. Stramme forbindelsen mellem slangen og opvaskemaskinen. Køre vandet i vasken tættest på opvaskemaskinen til at kontrollere, at vandforsyningen er aktiv.

•Afbryd opvaskemaskinen og åbne døren. Træk den nederste rack og se hvis der er en overfill beskyttelse float i bunden af karret. Det ligner en lille flydende kegle. Hvis det ikke bevæger sig frit, Tryk ned på det til at frigive den.

Kortindgangsdør whirlpool for bistand hvis problemet fortsætter, som spørgsmålet kan kræve professionel reparation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com