Sådan forhindrer ukrudt i din blomsterhave

October 13

Sådan forhindrer ukrudt i din blomsterhave

Du har hørt det mundheld, at en ounce af forebyggelse er værd et pund af kur. Heldigvis, at ordsprog kan anvendes på din blomsterhave, specifikt til dens ukrudt. Forestil dig glæden ved en weed-fri have og tage skridt til at opnå det.

Instruktioner

•Minimize jord forstyrrelser ved at målrette en bestemt plet i din blomsterhave, der kræver opmærksomhed og begrænse dit arbejde til at et område. Grave omhyggeligt, da alt for ambitiøse dyrke kan forstyrre ukrudtsfrø, løft dem mod toppen par inches af havejord hvor de får tilstrækkelig varme og lys til at spire.

•Fjernelse mulighed for ukrudtsfrø at spire ved at tilføje blomster til området eller ved at dække det med en weed-blokerende stof eller barkflis. Barkflis hjælper blomster og planter bo stærk ved at holde jorden kølig og fugtig. Din blomsterhave forbliver weed gratis fordi barkflis blokke ukrudtsfrø fra at nyde den varme og lys fra solen.

•Replenish økologiske muld så ofte som nødvendig for at holde det omkring 2 inches dyb. Bruge træspåner, bark nuggets eller fyrrenåle. Eller holde ukrudt fra at spire ved at dække jorden med sollys-blokerende pap, avis eller biologisk nedbrydeligt stof og derefter tilføje mere attraktive barkflis på toppen.

•Fjernelse mulighed for ukrudtsfrø at spire ved plantning dine blomster tæt på hinanden. Plante blomster i driver eller masserne chokes ud fremspirende ukrudt af skygge jord mellem planterne. Generelt reducere de anbefalede afstand krav med 20 procent, medmindre du plantning af blomster, der er udsatte for Blandtegning sygdom i dit klima. I disse tilfælde overholde afstanden retningslinjer, som anbefaler tilstødende planter ikke overlapper hinanden, når de bliver kønsmodne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com