Sådan forhindres luften handleren Inlet Frost

August 21

Luft handler på dine VVS system pumper luft ind luftkanaler i dit hjem. Indløb på din air handleren kan fryse op for en række årsager. Når fjorden på din air handleren fryser, vil systemet ikke kunne fungere korrekt. Du kan forhindre inlet frost på din luft handler ved at holde dit system tunet. En professionel bør gøre det meste af reparationer til dit system.

Instruktioner

•Kontrollér, at dit system har den korrekte kølemiddel afgift. Lav eller for meget opkrævede systemer kan forårsage dine spoler til at fungere uregelmæssigt. Når spolerne ikke er arbejder på den korrekte temperatur, vil din inlet fryse. Har en certificeret tekniker tjekke de kølemiddel niveauer i dit system regelmæssigt.

•Drej termostaten i dit hjem til positionen "Fan". Gå til air handleren inde i dit hjem og lytter for at se Hvis ventilatoren kører. Hvis ventilatoren ikke kører, har en professionel erstatte den. Systemet bør stuetemperatur luft at køre igennem det for at holde indløbet fra nedfrysning. Når ventilatoren er død, kan denne luft holde indløbet fra indefrysning.

•Kontrollér alle luften filtre i dit hjem. Hvis skidt og snavs er at komme ind i dit system, kan du have en blokering et eller andet sted. Ændre filtrene i dit hjem for at forhindre dette snavs fra at komme ind i dit system. Blokering kan tilstoppe systemet og gøre spolerne sænke deres temperatur.

•Forbered for udvendige temperaturer. Uden for kan temperaturer under 32 grader Fahrenheit føre til kompressoren danner is. Dette kan pumpe isen ind i dit system og gøre det indfaldende fryse op. Ringe til en VVS-tekniker til at komme til dit hjem og få systemet forberedt til vintervejret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com