Sådan Formindsk fordampning køler indskud

September 25

Sådan Formindsk fordampning køler indskud

Fordampningsemissioner kølere, bruges i det sydvestlige USA hvor sommeren luftfugtighed er lav, form mineralvand indskud på puder og frames, der holder dem når vandet fordamper. Mineralerne efterladt hæmmer luftstrømmen gennem finner på rammerne, reducere mængden af vand puder holde og langsomme passage af luft gennem puder, at reducere den samlede effektivitet af fordampningsemissioner køling. Heldigvis produkter findes der hjælpe med at reducere oprustning af hårdt vand indlån, der er nemme at bruge, installere og vedligeholde.

Instruktioner

•Installer en bløder-off kit inde den fordampning køler. Disse kits har gummi slange, der passer på din vandpumpe og fjerne små mængder af vand kontinuerligt, hvilket reducerer de opløste faste stoffer i vandet. Da vandet løber ud af bleed-off slange, ind frisk vand køligere. I områder, hvor vandet er usædvanligt hårdt, rettes bløder-off vandet væk fra beton eller jord, da de opløste faste stoffer kan etch beton eller øge saltholdigheden i jorden, rendering det ufrugtbar.

•Få en sump dump pumpe til køleren. Disse er separate pumper på en timer, dræne den nederste del af vandet i den køligere pan med seks timers mellemrum. Pumperne sidde i gryden af køleren og har en slange, der forbinder til overløb rør inde i køleren. En anden slange forbinder med gevind i bunden af røret under køleren og dræner vandet fra køleren. Som med bløder-off systemer, dump slange fra en sump skal rettes fra jord og beton.

•Sæt et inline filter mellem vandlinjen og de fordampning køler. Disse filtre skære ned på mineraler ind i køleren, effektivt skære ned på indbetalingerne der danner på puder. Filtrene kan vare en hel sæson. Dog i områder med meget hårdt vand, kan de tilslutte inden sæsonen er slut, der kræver udskiftning.

•Tilføj Fordampning Køler vand behandlinger på panden, en gang om ugen eller mere ofte hvis temperaturerne er høje og den lave luftfugtighed. Disse produkter findes i isenkræmmere eller hjem forbedring butikker. Følg vejledningen på flasken for at tilføje væsker. Disse produkter indeholder milde syrer, at blødgøre og opløse hårde vand indskud. Du kan også bruge uparfumeret skyllemiddel til at reducere omfanget oprustning i køligere ved at tilføje en capful en gang om ugen.

•Pour en gallon af eddike i køligere når en måned og turn off fan men lad pumpen køre i en time. Eddike løsner saltaflejringer inde puder. Slukke strømmen til køligere og trække stikket ud. Fjerne adgangspanelet til at tage overløb rør, der dræner køleren. Når gryden er tomme, fjerne snavs og snavs ved hjælp af en flad skraber. Erstatte overløb rør og fylde køleren med frisk vand.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger et inline filter med kobberrør, nødt du til at skære slangen. Denne aktion, der komplicerer levere vand til køleren, hvis dit filter træsko og du behøver ikke en udskiftning filter handy. Hvis du har masser af slæk med plastslanger, kan du bare sætte den afskårne ende af røret ind i køleren hvor slangen slutter sig til float.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com