Sådan Forside Citrus træer

January 29

Sådan Forside Citrus træer

Citrus træer drage fordel af beskæring. Ikke alene gør praksis fremme ny vækst for at udvikle og forbedre frugt størrelse og kvalitet, men den holder også den størrelse og form under kontrol. Der er grundlæggende beskæring metoder et hjem gartner bør ansætte årligt, kan topping gøres for at begrænse højden af et frugttræ og ændre formen af det.

Instruktioner

•Gennemfør tunge skæring i februar før citrus træet starter voksende i foråret. Selv om du vil miste nogle frugt, er det det bedste tidspunkt at bevare så meget afgrøde som muligt. Topping i februar giver træet mere tid til at helbrede, der er mindre chance for vinteren skade og det er nemmere at identificere blomsterknopper.

•Climb en stigen Iført øjenbeskyttelse. Hold en motorsav eller afdække neglesaks vandret, med lysning æglæggende sidelæns. Snit lige over toppen af træet. Gas trimmere har mere magt end elektriske trimmere og vil skære igennem tykkere, ældre træ lettere. Trim tilbage grenene for at fremme ny vækst og en bushier udseende.

•Prune træ baldakin årligt efter det frugter. Fjerne grene der krydser eller gnide mod hinanden. De tilstopning af luftstrømmen fra at nå hele træet. Ifølge Virginia Cooperative udvidelse hjemmeside, afskære grene i den øverste halvdel af træet, der har en diameter halv størrelse af trunk diameter.

•Klippe off svage, syge eller beskadigede lemmer så snart du bemærker dem. University of Arizona kooperative udvidelse hjemmeside anbefaler at gøre cut et par inches i sunde og grønne grene.

•Dæk udsat træ med hvidtekalk eller fortyndet latex maling. Forsegling såret vil beskytte træet mod solen.

Tips & advarsler

  • Top ikke mere end 30 procent af citrus træ eller frugt vil ikke vokse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com