Sådan forstørre et lille værelse med farve

May 30

Når udsmykning, er en af de første beslutninger mennesker gøre, hvad farver til brug på værelset. Farve kan gøre et rum synes serene eller levende. Det kan også spille tricks på øjet enten at lave et stort rum synes hyggeligere eller endda til at forstørre et lille værelse. Her er hvordan du kan opnå en større søger værelse med farve.

Instruktioner

•Consider en monokromatisk farveskema. Dette betyder ikke, at alt i rummet må være præcis den samme farve, men du bør bruge nuancer af samme farve på vægge, loft, gulv og tekstiler. Sammenhængen i farven visuelt opdele ikke rummet men giver øjet til at flyde i hele lokalet.

•Opposites er attraktive. Hvis du arbejder med en lille, firkantede rum prøve maleri modsatte vægge en rig, dyb og intens farve. Ved hjælp af den samme fed farve på modsatte vægge vil narre øjet til at se en længere værelse end den lille, firkantede.

•Paint mure grå eller blå. Hvis du bruger gråtoner eller blålig-grå på dine vægge, alle de andre farver, du vil indslag i rummet skiller sig ud på neutral baggrund. Fokus i rummet bliver de møbler og tilbehør, de neutrale toner åbne op i rummet og rummet synes meget større.

•Markér rummets fokale punkt. Beslutte, hvad din fokale væg vil være i rummet, såsom en pejs eller en væg med reoler. Hvis du male den fokale væg en dyb, fyldig farve, spiller du op den bedste indslag i rummet. Male resten af væggene en lighter, koordinerende farve for at tillade focal væggen for at skille sig ud.

•Tilføj en reflekterende glans til dit farvevalg. For eksempel kan du vælge at male et lag polyurethan over dine vægge. Dette vil tilføje en smule af lethed til varmere toner og hjælp til at afspejle alle naturligt lys, der kommer ind i rummet.

•Brug vandrette strimler at forstørre et lille værelse. Vælg et par nuancer af samme farve og markere ud lige så brede striber på væggen. Skifte mellem farver og ikke blot vil du har en smuk dekorative finish, men rummet vil blive vist meget større hele vejen rundt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com