Sådan forstørre i lommerne på de monteret plader du allerede

October 8

Måske du købt lige en ny madras og det er lidt mere overdådigt end din sidste. Måske du har brugt alt for høj en varme indstilling på tørretumbleren og du krympet dine monteret plader. I stedet for at kaste din ark ud, kan du forstørre dem selv hvis du er fortrolig med en symaskine og har styr på nogle grundlæggende syerske færdigheder såsom sy sømme og arbejder med elastik. Hvis du benytter dig af dit stof butikkens årstidens kampagner, kan du muligvis score et par yards af stof til en god pris og gøre dette til en økonomisk måde at forlænge levetiden af dit sengetøj eller tilføje en smule farve til dit ho-hum ark.

Instruktioner

•Wash, tør og jern din ark og nyt stof.

•Tag din ark eksisterende elastisk af pilles fra hinanden om hjørnet sømme ved hjælp af et søm ripper. Du vil stå tilbage med et rektangel, der har fire kvadrater skåret ud fra hjørnerne.

•Klippe off klap på hjørnerne ved hjælp af en lige kant til at guide dig til en selv cut. Du vil stå tilbage med en perfekt rektangel.

•Tilføj den matchende eller kontrasterende stof omkring den udvendige kant af rektanglet til at skabe en større rektangel. Dine særlige behov og den mangel på du kompensation for vil diktere, hvor meget overskydende stof du bør tilføje.

Ca 16-tommer bredde af materiale er nødvendig for at oprette en standard-størrelse lomme til wrap omkring og under din madras. Du skal muligvis betydeligt mindre, hvis du blot ønsker at tilføje en lille ekstra dybde i din ark til at korrigere et svind eller til at rumme en mere overdådigt madras.

Sy den nye materiale ud på den udvendige kant af din eksisterende ark ved hjælp af en ¼-tommer sømrum.

•Klap din ark i halv indefra og ud og line hjørner oven på hinanden. Måle og markere en 16-tommer kvadrat på de øverste højre og venstre hjørner af arket (Sørg for du ikke klippe den foldede side, men hvor de øverste og nederste kant af arket mødes). Størrelsen af din plads vil diktere dybden af lommen. Skær forsigtigt ud din markant hjørne stykker ved hjælp af din syning saks.

Udfolde arket og oprette fire hjørne lommer ved at sammenstrikke hvert sæt af flaps gjort når man skærer ind i stoffet. Bruge en ¼-tommer sømrum på din symaskine. Fastgørelse flaps før syning kan dem sammen være nyttigt at holde tingene justeret mens du arbejder.

•Klippe et stykke elastik for størrelsen af seng du har: konge, 45 til 50 inches; fuld eller dronning, 40 inches; Twin, 30-35 inches. Marker din elastisk placering 10 inches fra hjørnepunktet på hver side. Hvor det er din elastisk vil blive placeret, oprette din søm med et strygejern først ved Strygning en ½-tommer søm før rullende det inde og stryge en anden søm ¼-tommer dyb. PIN-hvor det er nødvendigt at sikre.

•Line op kanten af din elastik med din første markere og gøre et par sting til at fastgøre den på plads. Ved hjælp af en kant, syning foden på din symaskine, sy din søm fra hjørne til hjørne af hver lomme og langs sidesømmen mens du forsigtigt trækker elastisk for at oprette en punktering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com