Sådan Fortæl din Sponsor, du har flyttet i Anonyme Alkoholikere

June 26

Din sponsor i Anonyme Alkoholikere program er en person, der har indvilget i at låne support 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hvis det er nødvendigt. Du kan opfordre din sponsor til enhver tid og diskutere din afhængighed og få opmuntring og hjælp. Hvis du har besluttet at flytte, er det en god ide at lade din sponsor ved, så de eller større programmet du er en del af ikke starter at bekymre dig.

Instruktioner

Kortindgangsdør din sponsor. Når en bestemt person accepterer at være din sponsor, gør de sig tilgængelig for dig på alle timer. Dette omfatter, at give dig deres telefonnummer, som du kan nu bruge til at kalde dem. Du kan også vente og tale med din sponsor på den næste Anonyme Alkoholikere møde jer begge deltage i.

• Giv din sponsor detaljer om din flytning. Fortæl dem, når du flytter, hvor du flytter til og hvad dine planer er at fortsætte med AA programmet efter din flytning er fuldført. Takke dem for at være din sponsor og for at hjælpe dig gennem vanskelige tider i dit liv. Give dem din nye adresse og telefon nummer, så han kan gøre kontakt med dig, hvis det er nødvendigt.

•Opkald din sponsor med jævne mellemrum efter flytningen er færdig, høflighed. Personen ville ikke have accepteret at være din sponsor, hvis de virkelig var ligeglad, så check-in kan være en måde at opdatere sponsor på dine fremskridt samt informere dem om hvordan det går med dit liv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com