Sådan Fortæl hvad året din Coke flaske er

March 13

Coke flasker, kan når den er i god stand, hente en hel del penge på markederne for antik og samlere. Men som med alle ting samlerobjekt jo ældre flasken er jo flere penge du er tilbøjelige til at modtage. Hvis du forsøger at fortælle hvad år en særlig Coke flaske du ejer blev fremstillet i, kan du gøre det ved hjælp af internettet som din ressource.

Instruktioner

•Åbn din webbrowser og besøg "Evolution af den kontur flaske" side på webstedet Coca-Cola (Se ressourcer). Denne side blev sat op til at give oplysninger til mennesker over hele verden, der er interesseret i at indsamle Coke flasker.

•Klik på "Download" fra bunden af skærmen og vælg "Åbn". Dette vil åbne et nyt vindue, der indeholder et billede af de forskellige typer af Coke flasker i brug over årene samt de datoer, de blev løsladt.

•Sammenligning Coke flaske du forsøger at få mere information med Coke flasker på skærmen. Når du finder det billede, der matcher din flaske, ser på det år det blev udgivet for at finde ud af Hvornår designet var i produktion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com