Sådan Fortæl Hvis der er asbest i gulv fliser

October 2

Sådan Fortæl Hvis der er asbest i gulv fliser

Asbest fibers blev brugt i produktionen af vinyl og linoleum fliser og i limen binder dem til gulve, indtil begyndelsen af 1970erne. Disse fliser kan være blevet installeret i boligen indtil midt-firserne, forlader mange boligejere gad vide, hvis deres gulve kan indeholde denne farligt materiale.

Mens den kun definitive måde at afgøre om et gulv har asbest i det er med en lab prøve, er der mange egenskaber hen til kigge efter, der kan angive den sandsynlige eksistensen af asbest i en etage. Hvis asbest er mistanke, en prøve kan udtages eller gulvet indkapslet.

Instruktioner

•Look for alle poster, der angiver, hvornår huset blev sidste ombygget, bygget eller gulvet installeret. Produktionen blev stoppet på asbest materialer i 1970 ' erne, og de sidste materialer, der anvendes ved begyndelsen til midten af firserne. En vinyl eller linoleum gulv fra i midten af 1980 ' erne til i dag er meget usandsynligt, at indeholde asbestfibre.

•Measure fliser. Mange asbest-holdige fliserne måler 9 inches eller 13 inches firkantet, i modsætning til de 8 eller 12 inches, der er mere almindeligt ses i dag.

•Look i farve af fliserne. Sort eller mørk-farvede fliser som jæger grøn eller Bordeaux er mere tilbøjelige til at indeholde asbest fibre end er lysere farvede fliser. Asbest var en af de ingredienser, der anvendes i pigmentering vinyl og linoleum fliser, hvilket resulterede i en mørk farve.

•Look på farven på limen. Hvis fliserne er løs eller mangler, kontrollere farven på limen. Sort klæbemidler er mest sandsynligt, at indeholde asbestfibre i deres makeup.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke håndtere mistanke om asbest fliser eller fjerne dem for at bringe dem til en lab for prøvetagning dig selv. Kalde en uddannet professionel for at fjerne en prøve, hvis det ønskes. Ellers, behandle gulvet, som om det indeholder asbest og indkapsler det eller har det fjernet af en uddannet professionel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com