Sådan Fortæl Hvis din Hot vandvarmeren ikke virker

December 31

Et hot-vandvarmer er et apparat, der er meget brugt til alt fra opvask at gør vaskeri til badning. Fordi et hot-vandvarmer normalt er skjult i en kælder, skab eller garage, du sandsynligvis ikke tænke på det ofte, mindst indtil du tror det er ikke i orden. Et hot-vandvarmer kan være et dyrere apparat kan reparere eller udskifte, så det er vigtigt at vide, hvornår din hot vandvarmeren ikke fungerer.

Instruktioner

Sådan Fortæl Hvis din Hot vandvarmeren ikke virker

•Drej på din varmt vand og lad det køre.

•Mærk temperaturen af vandet. Det bør blive varm inden for et minut af din drejning på varmt vand hane. Hvis det ikke er, prøv en anden hane i huset at fjerne spørgsmålet om, hvorvidt det er et enkelt tryk, der ikke er i orden.

•Hvis vandet er stadig koldt, slukke for vandet og kontroller, om der er varmt vand bliver brugt i en anden del af dit hjem, fordi nogle hot-vandvarmere simpelt hen ikke kan levere varmt vand til mere end et enkelt sted i et hjem. Se også for at se, hvis nogen for nylig har brugt en stor mængde vand, hvilket også kan forklare en mangel på varmt vand.

•Opkald en appliance reparation specialist hvis du fortsat ikke at få varmt vand til at komme fra nogen af dine varmt vand vandhaner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com