Sådan Fortæl Hvis dine vægge er malet Over tapet

August 12

Sådan Fortæl Hvis dine vægge er malet Over tapet

Husejere skal fjerne tapet før maleri, Ifølge National Guild af Professional tapetserarbejde. Men ikke alle følger denne anbefaling, og resultatet er ofte en mangelfuld, rodet udseende maling job, der aldrig ser helt rigtigt. Men hvis tapetet er i fremragende stand og helt levet op til væggen i alle områder, det kan være næsten målbart under en frakke eller to pænt anvendes maling. Dette kan gøre det vanskeligt at fortælle, hvis dine vægge er malet over tapet.

Instruktioner

•Undersøg væggen for luft bobler under malingen. Flydeevne af malingen forårsager ofte løs tapet at rynke og løfte fra væggen, forlader store eller små luftbobler under papiret, selv efter at malingen har tørret.

•Mærk væggen for tegn på en lodret søm, der løber fra loftet til baseboard. De fleste stilarter tapet er ca 20 til 27 inches lang, afhængig af producenten og alder. Hvis du opdager lige, lodrette linjer fordelt jævnt omkring hver 20 til 27 inches, er de sandsynligvis tapet sømme.

•Tag lys switchplates eller outlet dækker med en skruetrækker. Kigge efter nøgne tapet under de kanter, der ikke har malet over.

•Pry fra en del af baseboard med et brækjern. Fjern søm fra baseboard med kløer af en hammer hvis nødvendigt. Søgning efter umalet tapet eller vandrette linjer, der kan indikere den nederste kant af en længde på tapet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com