Sådan Fortæl Hvis dit badekar er støbejern

June 29

Sådan Fortæl Hvis dit badekar er støbejern

Badekar kommer i en række forskellige materialer. Fra let glasfiber bøtter til tunge støbejern til rustfri, er bøtter lavet af materialer, der er meget forskellige, til at fjerne og rense. Ældre støbejern badekar med klo fødder kan være eftertragtede samlerobjekter. Støbejern er meget vanskelig at flytte, så hvis du vil ændre en balje, du får brug for flere folk til at hjælpe. Akryl bøtter, på den anden side kan være taget fra hinanden meget nemt.

Instruktioner

•Tryk på karret. Lyder det som det er solid eller hule? En akryl badekar er lys og lyder hule indvendige, ligesom du banker på en dør. En rustfrit stål tub vil gøre en tikkende eller clacking lyd. En støbejern badekar vil lyde som en dyb gong, ligesom hvis du rammer en støbejern stegepande.

•Look i bunden af karret hvis det er muligt. En støbejern badekar bliver sort, og en stål balje bliver metallisk, selv om det kan dækkes med et lag af maling. En akryl badekar vil ligne belagt plastic.

•Prøv at løfte karret. Hvis du vil fjerne karret, er det nemt at fortælle om det er støbejern. En støbejern badekar er mindst fire gange tungere end en stål badekar.

•Spørg dine naboer og de mennesker, der ejede huset før du. Hvis du bor i en bolig kompleks hvor alle husene er lignende, kan der poster, oplyse hvilke bøtter blev installeret i komplekset. Hvis du er bare bevæger sig ind i et hus, spørger de tidligere ejere hvem installeret karret og hvornår, og spørge dem, hvad karret er lavet af.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com