Sådan Fortæl Hvis dit hus ledninger er jordet

November 7

Har dit hjem ledninger jordet er vigtigt at forebygge strømstød, der kan medføre brand eller elektrisk stød. En jordledning serverer da den elektriske strøm korteste rute tilbage til jorden, hvis der er en pause eller afbrydelse i kredsløbet. Fastlæggelse af, om dit hus ledninger er jordet er nemt med et simpelt værktøj, men husk at altid være forsigtig, når du arbejder med eller i nærheden af elektricitet.

Instruktioner

•Look på forretninger i dit hjem. Det første tegn på ordentlig jordforbindelse er, om du har tre eller todelte afsætningsmuligheder. En tre-ben outlet har en smal slot, en større slot og en "U-formede slot." Den U-formede slot er komponenten jordforbindelse.

•Sæt kredsløb testeren 's røde sonde ind i mindre outlet slot. Dette er den varme ledning, der giver energi til apparatet.

•Sæt den sorte sonden i den større stikket i stikkontakten. Dette er den neutrale slot at fuldføre banen.

•Look på indikatoren. Det lyser op hvis stikkontakten er jordet. Hvis det ikke lys op, vende de røde og sorte sonder. Hvis denne lyser, så forretningen er jordet men var wired i bakgear. Hvis ingen lys tændes i enten test, forretningen er ikke jordet og bør ikke anvendes.

•Gentag trin 1 til 4 i alle forretninger i dit hjem. Det kan være fornuftigt at tænke, at hvis en outlet blev jordet, alle er. Men mange ældre huse i særdeleshed har haft en masse arbejde og renovering. Ikke alle forretninger kan have blevet omgjort til jorden ledninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com