Sådan Fortæl Hvis dit køleskab er ikke

November 4

Sådan Fortæl Hvis dit køleskab er ikke

Dit køleskab har en meget vigtig opgave at gøre. Det holder mad og drikkevarer for din husstand koldt så at de vil vare meget længere. Men hvis dit køleskab svigtende eller begynder at svigte, vil det ikke længere være effektive til at hjælpe elementerne inde i sidste længere. Når dette sker, kan du miste penge på forkælet fødevarer og spildt energi. Tjek dit køleskab regelmæssigt og holde udkig efter tegn på, at det er ikke.

Instruktioner

•Åbn køleskabet. Hvis du ikke er mødt af lyset, ændre pæren. Hvis det stadig ikke virker, kan dette være et tegn på, at køleskabet svigtende.

•Lyt til dit køleskab. Køleskabe naturligt gøre periodiske lyde, der kan få ganske højt. Hvis dit køleskab ikke laver lyde eller lyde ikke er konsistent med hvordan dit køleskab normalt lyder, er svigtende en mulighed.

•Kontrollér temperaturen i dit køleskab. Det bør være på de fleste mellem 36 og 40 grader Fahrenheit. Hvis du ikke kan få det koldere end dette, kan så det være mangel.

•Være opmærksom på udløbsdatoer på mad inde i dit køleskab. Nogle elementer, som bløde oste, vil ikke kunne vare til deres udløbsdato, hvis dit køleskab svigtende.

•Luk dit køleskab dør på en dollar bill så regningen er holdt fast ved døren segl med ene ende stikker ud. Prøv at trække regningen helt ud. Hvis det glider ud, dette er et tegn på en svigtende døren segl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com