Sådan Fortæl Hvis du har en rotte problem

November 4

Sådan Fortæl Hvis du har en rotte problem

Sådan Fortæl Hvis du har en rotte problem. Dit hjem er dit slot, din sikkert sted. Endnu kan ikke du hjælpe men tror, at noget er galt. Du min ven kan have en rotte problem, her er hvordan at fortælle.

Instruktioner

•Alle ret giver mulighed for at få den uvidende ud af vejen. Hvis du faktisk se en rotte så har du min ven et problem. Du tror måske, at dens eneste eller bare en freak tilfældighed. Hvad nogensinde det er at tage skridt, måske købe et par fælder. Rotter er til stede i de fleste byer rundt om i verden og i de fleste kvarterer. Også bare fordi du ikke kan se en rotte ikke betyder, du ikke har et problem, rotter er hemmelighedsfuld skabninger, der vaner er skjult for os.

•Alle lader lige så du ikke har set en rotte, se efter andre tegn. Ser du rotte ekskrementer? Rotte ekskrementer er lidt pellets, der mest sandsynligt vil vises nær fødevareforsyninger (check skabene). Også kan du høre scurrying lyde, især om natten? Lugten af en rotte hule (urin som) kan også være en tell fortælling tegn på en rotte angreb. Disse er de mest uvidende tegn på et problem.

•Look for uforklarlige gnavende. Gnavende er gnavere måde af tænder pleje. En rotter tænder må ikke nogensinde stoppe voksende og vil hele tiden behøver at blive slidt ned. Kigge efter uforklarlige gnavende og spåner omkring dit hjem.

•Er dit kæledyr mere spændt end normalt? De konstant sniffe et bestemt sted i væggen? Du kan have noget i den gnaver familie bor i den bestemt sted. Hvis dit kæledyr handler weird kan det på grund af en rotte. Følg dit kæledyr råd.

•Still ikke sikker på om en rotte sniger sig rundt i dit hus? Kig langs væggene især nær mad. Ser du en fedt smøre langs det? Hvis du gør det, er en rotte. Rotter huske deres miljø og vil følge den samme velkendte vej til og fra mad. Dette efterlader en særskilt fedt plamage fra rotten, at du nemt kan fortælle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com