Sådan Fortæl Hvis du køber Fine møbler

December 25

Købe møbler er en udfordrende opgave, som de fleste mennesker ikke kender hvad udgør fine møbler. Stille spørgsmål er væsentlige, men du skal kende de rette vilkår og de rigtige spørgsmål at stille. Finde møbler på ejendom salg, garage salg eller second hand butikker er tricky, som du bliver nødt til at evaluere møbler uden hjælp fra en sælger. Stifte bekendtskab med materialerne, vil konstruktionsteknikker og overfladematerialer, som bruges i fine møbler tillade dig at evaluere møbler og foretage kvalificerede beslutninger.

Instruktioner

•Indstil typen af træ, der anvendes i møblerne. Polstring stykker bør have rammer, der er fremstillet af ovntørret løvtræ. En fælles type af hårdttræ bruges til kvalitet polstring rammer er elletræ. Tilfælde godt eller ikke-polstrede, stykker bør konstrueres af solid, ægte træ som mahogni, eg eller valnød. Hvis en finer, en tynd skive af træ anvendes på overfladen af et stykke af møbler, der bruges, skal den stadig anvendes i ægte træ.

•Evaluate opførelse af møblerne. Fine polstrede stykker vil bruge traditionelle ottevejs hånd bånd til opførelse af sæderne. Træstykker bør slutte sig sammen med skjulte samlinger. Hvis et træ stykke af møbler er limet sammen eller beskæftiger grimme, meget synlige skruer, er det ikke et fint stykke af møbler.

•Test vægten af stykket af ophævelse eller forsøger at løfte den. Fine møbler bør være meget tung. En person bør ikke være stand til at løfte en kvalitet sovesofa, kaffe eller spisebord eller kabinet.

•Look finish omhyggeligt. En hånd-gned finish vil tillade dig at se kornet af træ gennem farven på finish. Fransk polering er en traditionel teknik anvender mange lag af finish i hånden og gnide det til en høj glans. Denne teknik anvendes kun på de dyreste stykker af møbler, som det er arbejdskraftintensive. Malede og lakerede møbler bør have flere lag af finish anvendes for at sikre en ensartet og holdbar finish.

•Undersøg stykke grundigt. Åbne og lukke skabslåger og skuffer. Kig på bagsiden af arb. Fine kvalitet kabinetter, kommoder og skrivebord skal være færdig med samme hårdt træ og pletter eller maling på alle fire sider af arb. Mindre kvalitet stykker vil bruge kvalitet træ på kun de udsatte ansigter af møblerne.

•Consider udgifter til stykket. Når du køber nye møbler, vil prisen være rimeligt med de materialer og teknikker, der anvendes til at konstruere stykket. Også, mest antikke og vintage møbler forhandlere ved, hvad der udgør fine møbler og vil prisen disse stykker i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Nogle fine vintage og antikke møbler kan fås til en brøkdel af prisen for hvad denne samme kvalitet møbler ville koste nye. Ejendom salg, garage salg og klassificerede programoversigter er en stor ressource, når udkig diskonteret vintage og antikke møbler
  • Møbler er umuligt at vurdere fra et foto alene. Når du køber online, eller fra et katalog, altid bede om materialer, Snedker, finish og vægt af stykket til at hjælpe dig med at træffe et kvalificeret gæt omkring dens kvalitet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com