Sådan Fortæl Hvis en Evergreen er død?

December 22

Sådan Fortæl Hvis en Evergreen er død?

Stedsegrønne træer kan findes i skovene eller hjem landskabspleje, blandt andre steder, eller bliver brugt som et juletræ. En sund stedsegrønt træ vil være flush med grønne nåle og har en tyk stamme. Hvis du har et stedsegrønt træ, der er døende eller eventuelt døde, skal du udføre et par test på det før der træffes beslutning om fjernelse. Lejlighedsvis, kan stedsegrønne bare har brug for vand eller har problemer med bugs, som begge kan håndteres for at hjælpe med at redde træet hvis fanget i tide.

Instruktioner

•Pluck et par nåle fra stedsegrønne træ og bøje dem i halve. En levende, sunde evergreen vil have nåle, der er meget fleksible. En døde eller døende stedsegrønne nåle vil bryde i halve når bøjet.

•Observe lemmer til farvning. Hvis Nålene er for det meste brune og hængende, er træet sandsynligvis døde eller alt for langt væk til at genoplive. En levende, blomstrende evergreen vil have stive grøn eller gullig nåle. Hvis Nålene er gullige, muligvis træet vand.

•Break off et stykke bark. Inspicere trunk for grønne cambium, som er et lag af celler, der indeholder phloem og vedvævet celler; Det er direkte under barken, og en grøn farve viser liv. Hvis du ser en brun eller gullig farve, betyder det, at evergreen er døde eller døende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com