Sådan Fortæl Hvis en vand opvarmningsanlægget skal erstatte

March 25

Vandsbeholdere er en af disse apparater, vi har tendens til at tænke på kun når de stoppe med at arbejde. Hvis du er opmærksom på de signaler din vandvarmer sender, men du muligvis erstatte det før du er chokeret med en koldtvands wake up call og en velvoksen, utidige bill.

Instruktioner

Tid til at udskifte din vandvarmeren

• Din bruser vand er koldt. Mens dette er den mest ubehagelige måde at realisere din vandvarmer skal udskiftes, kan det helt sikkert være en indikation. Men før du løber tør for en udskiftning, overveje andre koldt vand årsager, såsom strømafbrydelser og VVS problemer.

•Rust farvet vand er en indikation af rust i tankens interiør, som er et tegn på en forværring vandvarmeren. Hvis dit vand er rusten, er chancer det er tid til at udskifte vandvarmeren. En advarsel her, er imidlertid, at byerne ofte køre brandhane flushes, der kan også farve dit vand.

•Kontrollér sacrificial anode stangen. Denne varmt vand opvarmningsanlægget del beskytter tanken, men også giver bevis for tankens indvendige tilstand. Anode skal udskiftes, når seks inches af kernen wire er udsat. Hvis under udskiftning opdager du for meget slid, kan dette indikere indvendige tank skader.

•Look for lækager. Lækager eller oversvømmelser rundt omkring vandvarmeren kan være en indikation af en korroderede tank og behovet for udskiftning. Det kan også være forårsaget af kondens, løs ventiler eller løsladelse fra temperatur pres ventil.

•Kontrollér alder af vandvarmeren. Den forventede levetid for en elektrisk vandvarmer er 13-14 år og 11-13 for en gas vandvarmeren. Hvis din vandvarmer er handler op og nærmer sig slutningen af sit liv, er forebyggende udskiftning en god idé.

Tips & advarsler

  • En blikkenslager kan diagnosen koldt vand forårsager, ikke kræver udskiftning af din vandvarmeren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com