Sådan Fortæl Hvis et apparat er Energy Star bedømt

October 28

Sådan Fortæl Hvis et apparat er Energy Star bedømt

Du kan spare penge mens du gør din del for at redde miljøet ved at købe hvidevarer, der er ENERGY STAR bedømt. Denne fælles program af US Environmental Protection Agency (EPA) og det amerikanske Energy (DOE) fastsætter retningslinjer for fælles husholdningsapparater. Nominel apparater omfatte tøj skiver, affugtere, opvaskemaskiner, frysere, køleskabe, computerrummet klimaanlæg og room air cleaners. Mens mange apparater på markedet hævder at være grøn, Sørg for at du forstår at fortælle om et apparat er ENERGY STAR bedømt.

Instruktioner

•Look for den gule EnergyGuide etiket. Fabrikanterne er forpligtet til at vise denne etiket på nominel apparater. Etiketten viser testresultater af procedurer, der kræves af DOE. Ifølge hjemmesiden ENERGY STAR, bør disse resultater omfatter mængden af energi, at et apparat bruger, en sammenligning med lignende produkter og "omtrentlige årlige driftsomkostninger."

•Find det blå symbol. De fleste ENERGY STAR bedømt produkter bærer også logo, som har en blå baggrund med hvid skrift. Det er ofte knyttet til apparatet i form af en mærkat eller små plak.

•Kontrollér Energystar.gov at se, om apparatet er opført som ENERGY STAR bedømt i databasen. Også drage fordel af webstedets butik locator funktion til at finde forhandlere, der sælger disse produkter.

•Spørg Hvis et apparat er vurderet. Hvis du køber dit apparat fra en stor hjem forbedring kæde, skal medarbejdere kunne informere dig om et apparat er ENERGY STAR bedømt eller ej.

Tips & advarsler

  • ENERGY STAR-produkter skal bevare en vis procentdel af energi over føderale retningslinjer. Sørg for at vælge den rigtige kapacitet apparat til dine behov for at gøre mest muligt ud af energibesparelser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com