Sådan Fortæl Hvis et træ gulv er hårdttræ

December 22

At identificere hårdttræ gulvbelægning hjælper bestemme du dit gulv konstruktion, der hjælper dig med at vurdere værdien af gulvet eller markedsføre huset. Derudover, korrekt at identificere en hårdttræ gulv hjælper du vide, hvordan at tage sig af det, fordi du er ligeglad for faux-wood linoleum på samme måde du pleje pressede parket firkanter, og du er ligeglad for trykket parket firkanter på samme måde, du pleje hårdttræ bestyrelser. Forkert identifikation trægulv kan forårsage du at utilstrækkeligt sig for dem, som kunne skade dit gulv og forårsager hundredvis eller tusindvis af dollars af skader.

Instruktioner

•Vælg en nem adgang til afsnit af ordet som et hjørne, del ved foden af nogle trapper eller ved krydset af to værelser hvor en lussing skillevæg er installeret. Fjerne slag divider med et koben. Slap rabatten er et metal, keramik eller vinyl dække, der grænser op til to værelser.

•Undersøg overflade, på udkig efter korn inden for hårdttræ. Tryk på overfladen med en fingerspids. Hvis det er linoleum kan du se ikke korn, og linoleum vil komprimere lidt når du stikke den. Derudover har de fleste gamle hårdttræ gulve efterbehandling negle.

•Extract efterbehandling negle, hjælp en søm kile. Nogle gamle pressede bestyrelsen gulve eller finér har efterbehandling negle og korn, så du skal udtrække et stykke træ og se det fra siden.

•Slip et koben mellem den yderste kant af træ.

•Pry træ opad, forsøger at sønderdele eller skræl træ så lidt som muligt. Du har måske til at lirke træ hårdt indtil den underliggende lim revner.

•Wiggle træ gratis ved hjælp af koben.

− på kanten af skoven, på udkig efter massivt træ versus riller af trykket bestyrelse, der vil umiddelbart identificere træ som krydsfiner, finer eller pressede bestyrelsen. Massivt træ vil bestå af en skygge af massivt træ toppet med en mørkere pletten af lak.

•Udskift træ strip, så den afsluttende negle, så slap skillevæg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com