Sådan Fortæl Hvis forcerede varm luft varme Gas eller el

March 30

Sådan Fortæl Hvis forcerede varm luft varme Gas eller el

Varm varmluft varme kan operere ved hjælp af gas eller elektricitet. Gas-drevne systemer bruger en varmeveksler og brænder til at producere varme, mens el-drevne systemer bruger en elektrisk element, svarende til en elektrisk radiator. Begge systemer bruger en fan for at tvinge luft gennem varmeveksleren eller elektriske element, som varmer op som det passerer igennem. Den varme luft og derefter rejser gennem en række kanaler og træder værelser i dit hjem via ventilationskanaler. Du kan afgøre, om din varme varmluft opvarmning er gas eller el ved at kontrollere den opvarmning enhed.

Instruktioner

•Drej på din tvungen varm luft varmeanlæg og skrue op for termostaten. Du har brug for den varme luft cirkulerer så du kan kontrollere, hvis det er drevet af gas eller el.

•Åbn døren eller skab i dit hjem, hvor den varme enhed for tvungen varm luft systemet er placeret. Du kan se flere metal kanaler, der går ind og ud af den opvarmning enhed.

•Kontrollér forsiden af varme enheden til at bestemme, om det er drevet af gas eller el. En gas varmeveksler bruger en brænder til at producere varme. Der er et lille vindue på fronten af ovnen hvor du kan se en blå flamme glødende. Du kan også høre støjen fra gas brænder. El-drevne systemer ikke har et access-vindue, glas eller gøre nogen støj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com