Sådan Fortæl Hvis glasvarer er ægte krystal

May 30

Sådan Fortæl Hvis glasvarer er ægte krystal

Uanset om du ønsker at begynde at indsamle fine krystal eller du snuble på en mousserende vase på en ejendom salg og spekulerer på, om dens værdi, kan at kunne fortælle, hvis glas er ægte krystal være en værdifuld færdighed. Der er flere nøgler til bestemmelse af værdien af et stykke glas du holder i hånden. Med omhyggelig undersøgelse, bør du kunne finde ud af, om du holder udsmykkede krystal eller grundlæggende skåret glas.

Instruktioner

•Hold stykke i hånden til at føle vægten. Ægte krystal vil føle sig mere solidt og tungt i hånden på grund af de yderligere bestanddele det indeholder. Enkel glas er ikke så tungt. En reel crystal stykke vil føle sig mærkbart tungere end du måske tror, det bør når du løfter den. Hvis du kan sammenligne et ægte krystal vase med en vase af standard glas, bliver ægte krystal væsentligt tungere.

•Tryk sidekanten af stykke med din fingerspids og meddelelse om lyden. Hvis stykket er ægte krystal, vil du høre en ring, ifølge den amerikanske skåret glas Association. Hvis stykket er grundlæggende glas, vil du høre en kedelig støj.

•Look på stykket under skarpt lys. Hvis du holder ægte krystal i hånden, vil facetter af krystal funkle glimrende, som afspejler lyset. Hvis du holder presset glas i hånden, facetter i glasset vil mangle den samme gnist - de vil være kedelig i sammenligning.

•Undersøg kanterne af stykket. Ægte krystal kanter er skarp og præcis, finpudsede og indgraveret med en designer cutting wheel. Presset glas kanter mangler denne præcision--de fremstår glatte og kedelig. Check for sømme i stykke samt--ægte krystal mangler sømme. Presset glas kan have en søm, der løber lodret ned langs stykket fra formen produktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com